Baturhan11
Kilopat
Çözüldü: AOC G2260VWQ6 Monitörde G-Sync Kullanma arkadaşlar kullanmayı başarmış.Bu monitörün G-Sync desteği yok.
Çözüldü: AOC G2260VWQ6 Monitörde G-Sync Kullanma arkadaşlar kullanmayı başarmış.Bu monitörün G-Sync desteği yok.
Tamam, ekran kartınızı ortalama FPS'inizi değerlendirmek için sordum, bu monitör gayet iyi öneririm fakat 24 inç bulabilirseniz düşünün.Asus GT 1030. Ara sıra FPS oyunu oynayan biriyim. Hikayemi oyunlara yöneleceğim.
Hocam ekran kartınızda DisplayPort var mı? Ben HDMI ile 75 Hz alamamıştım.@AhmetTarik @Baturhan11 Hocam kafam karıştı. Var mı yok mu ?
Teşekkür ederim hocam. Varmış benim ekran karında DisplayPort.Valla ben yok diye biliyorum (en azından üretici öyle bir detay vermemiş) ama yapılabiliyorsa saygım var.
(Üreticinin kendi sitesi)| AOC Monitors
eu.aoc.com
Hocam ekran kartınızda DisplayPort var mı? Ben HDMI ile 75 Hz alamamıştım.
(Gerçi araştırdım HDMI 1.4 varmış o da 120 Hz verebiliyor yani büyük ihtimal benim hdmı kabloda sıkıntı var ben yarın test ederim sizin için.)
O zaman iyi rahatça ve stabil bir şekilde 75 Hz alırsınız.Teşekkür ederim hocam. Varmış benim ekran karında DisplayPort.
Hocam o zaman monitörü alabilirim değil mi ? Piyasasından haberiniz var mı bilmiyorum. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ? Ucuz fiyata mı alıyorum ? (650 TL)O zaman iyi rahatça ve stabil bir şekilde 75 Hz alırsınız.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.Fiyat uygun ya sıkıntı yok, G-Sync mevzusunuda çok takmayın o kadar önemli bir şey değil.
Estağfirullah ne demek olduğu kadar.Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.