AOC G2260VWQ6 Gaming Monitör Nasıldır?

thepabhoa

Hectopat
Okulların kapanmasına yakın yeni bilgisayar topladım. Unlost Eco aldım ve doğal olarak da bir de monitör lazım. Şu aralar pahalı fiyatların arasında AOC G2260VWQ6 monitörünü buldum. Aranızda kullanan varsa -kullanmayanlarda olur- nasıl bir monitör olduğunu söyleyebilir misiniz? Y ada başka tavsiyeniz var mı bu fiyatlara? (Bütçemi artıramam.)

1 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Çoğu kişi TN panel monitörleri önermez. Sebebi de renklerinin IPS paneller kadar canlı olmamasından. Ancak rekabetçi tarz oyunlar için hızlı tepkime süresi diğer panellere göre daha iyidir. Ayrıca Freesync destekli bir ekran kartıyla daha akıcı oyun hissiyatı da veriyor. Renk olayını da modlardan ayarladım. Birçok modu var ve şuan FPS modunda bayağı tatmin edici.

1 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Çoğu kişi TN panel monitörleri önermez. Sebebi de renklerinin IPS paneller kadar canlı olmamasından. Ancak rekabetçi tarz oyunlar için hızlı tepkime süresi diğer panellere göre daha iyidir. Ayrıca Freesync destekli bir ekran kartıyla daha akıcı oyun hissiyatı da veriyor. Renk olayını da modlardan ayarladım. Birçok modu var ve şuan FPS modunda bayağı tatmin edici.
Sağolun teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı