AOC G2260VWQ6 monitör çözünürlük ve Hz değiştirme

Nev3rMindr

Hectopat
Merhaba ben bu monitörü şu anda 1920 X 1080 120 Hz (oyunlarda) kullanıyorum fakat Valorant'da 1280 X 960'da oynadığım için 120 değil 75 Hz'de oynuyorum AMD Radeon Software'dan ayarlayabilir miyim? Bir kere yaptım siyah ekranda kaldı. Tekrardan yapmak istiyorum ama bir yandan da tırsıyorum. Valorant'ı da 120 Hz'de oynamak istiyorum, nasıl yapabilirim? Yani yapmak istediğim şey 1980 x 960 da 120 Hz olarak kullanmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel çözünürlük oluşturup yapılabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum o Aynı Herz de yapmış bende 120 de kullanıyorum şuan 1920x1080 olarak 1280*960 şeklinde yapıp 120 yaparsam olur de mi ?
Özel Çözünürlük Ayarı, bu ekran ile uyumlu değil. Ayarlarınızı yeniden yapılandırın ve tekrar deneyin diyor ne yapacağım fakat monitörüm bu çözünürlüğü destekliyor
Özel Çözünürlük Ayarı, bu ekran ile uyumlu değil. Ayarlarınızı yeniden yapılandırın ve tekrar deneyin diyor ne yapacağım fakat monitörüm bu çözünürlüğü destekliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…