AOC GH300 RGB 7.1 alınır mı?

Hocam mpow da gayet iyidir. Ama aldığınız model GH200 alternatifidir. Böyle bir indirimde varken GH300 daha iyi olacaktır, çünkü bir tık üst segment. Ama Mpow'un tasarımı vesaire hoşunuza gittiyse hiç iade etmenize gerek yok üzecek bir model değil.
Hocam tasarımdan ziyade bass benim için önemliydi ama kaldı artık :(

Sesi sonda kullanınca basslar kafama vuruyor. :D biraz abartıyor olabilirim ama bass konusunda daha iyi olduğunun garantisini verebilirim.
En çok istediğim kulaklık.

Sesi sonda kullanınca basslar kafama vuruyor. :D biraz abartıyor olabilirim ama bass konusunda daha iyi olduğunun garantisini verebilirim.
Hocam rica etsem bi video atabilir misiniz bass müzik ve kulaklık ile :D

Hocam iptali verdim siparişi de şimdi oluşturdum çok teşekkkürler.

Son düzenleme:

Hocam rica etsem bir video atabilir misiniz bass müzik ve kulaklık ile :D

Video çekemem hocam ama beklentinizi karşılayacağına dair şüpheniz olmasın. Geldikten sonra incelemesini yapabilirsiniz.

Hocam rica etsem bir video atabilir misiniz bass müzik ve kulaklık ile :D

Bassları gerçekten iyi imiş hocam bazılarına fazla bile gelmiş mikrofon kalitesini inceledim boğuk geliyor ses almaktan vazgeçtim Gamenote alacağım gibi

Bassları gerçekten iyi imiş hocam bazılarına fazla bile gelmiş mikrofon kalitesini inceledim boğuk geliyor ses almaktan vazgeçtim Gamenote alacağım gibi

Hocam ses boğuk ama fark etmiyorsunuz bile, benim de ilk başta kafama takılmıştı şu an gerçekten memnunum. Arkadaşım da kullandığı için sürekli konuşurken ondan duyuyorum ve gayet temiz.

Hocam ses boğuk ama fark etmiyorsunuz bile, benim de ilk başta kafama takılmıştı şu an gerçekten memnunum. Arkadaşım da kullandığı için sürekli konuşurken ondan duyuyorum ve gayet temiz.

Hocam teşekkürler ben sipariş verdim en kısa sürede umarım elime ulaşır driverını bulamadım ben bir de mikrofon için birkaç ayar yapıyorlardı sonra düzeldiğini söylüyorlardı.Bu arada dediğiniz gibi kulaklık fiyatı normalde 1k bandında imiş.

Hocam teşekkürler ben sipariş verdim en kısa sürede umarım elime ulaşır driverını bulamadım ben bir de mikrofon için birkaç ayar yapıyorlardı sonra düzeldiğini söylüyorlardı.

GH300 driverı buradan indirebilirsiniz, ama ışıkları değiştirmek dışında bir işe yaramıyor. Driver konusunda çok başarısız.

Ayrıca ben ayar falan yapmadan kullanıyorum mikrofonu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı