batuman0 Picopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Max 600 TL bütçem var aralarında inanılmaz bir fark olmadığı sürece V2 X almayı düşünmüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Max 600 TL bütçem var aralarında inanılmaz bir fark olmadığı sürece V2 X almayı düşünmüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #2 batuman0 dedi: Max 600 TL bütçem var aralarında inanılmaz bir fark olmadığı sürece V2 X almayı düşünmüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Yani arada tabii ki fark var. Ancak 600 TL için H2002D gayet iyi bir seçim olur.
batuman0 dedi: Max 600 TL bütçem var aralarında inanılmaz bir fark olmadığı sürece V2 X almayı düşünmüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Yani arada tabii ki fark var. Ancak 600 TL için H2002D gayet iyi bir seçim olur.
F fikiresaygı Femtopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #3 Razer BlackShark öneririm aralarında fark var. Onun dışında BlackShark istemezseniz ben AOC tercih ederdim.
Razer BlackShark öneririm aralarında fark var. Onun dışında BlackShark istemezseniz ben AOC tercih ederdim.
batuman0 Picopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #4 fikiresaygı dedi: Razer BlackShark öneririm aralarında fark var. Onun dışında BlackShark istemezseniz ben AOC tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Aoc dan ses kartı çıkıyormuş hangi ses kartı haberiniz var mı
fikiresaygı dedi: Razer BlackShark öneririm aralarında fark var. Onun dışında BlackShark istemezseniz ben AOC tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Aoc dan ses kartı çıkıyormuş hangi ses kartı haberiniz var mı
F fikiresaygı Femtopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #5 batuman0 dedi: Aoc dan ses kartı çıkıyormuş hangi ses kartı haberiniz var mı Genişletmek için tıkla... Malesef ama üzeceğini düşünmüyorum : AOC GH300 RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Oyuncu Kulakligi | ITOPYA baya uygun şuan buradan alabilirsiniz
batuman0 dedi: Aoc dan ses kartı çıkıyormuş hangi ses kartı haberiniz var mı Genişletmek için tıkla... Malesef ama üzeceğini düşünmüyorum : AOC GH300 RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Oyuncu Kulakligi | ITOPYA baya uygun şuan buradan alabilirsiniz