TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 25 Şubat 2021 #11 Hak ettiği fiyata inmiş. Alacaklara hayırlı olsun.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 25 Şubat 2021 #12 Samotne Ciasteczka dedi: Harika fiyat, işte bu fırsata UwU derim. Genişletmek için tıkla... Sen her şeye UwU dersin de neyse. Alacaklara hayırlı olsun, çok iyi fiyat.
Samotne Ciasteczka dedi: Harika fiyat, işte bu fırsata UwU derim. Genişletmek için tıkla... Sen her şeye UwU dersin de neyse. Alacaklara hayırlı olsun, çok iyi fiyat.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #13 GXT 890 300 TL bu arada. Ayrıca Monster yerine olabilir. Keşke 100 TL fazla param olsaydı.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Şubat 2021 #14 Kullananlar sürtünme sesinden biraz rahatsız olmuşlar. Can sıkıcı olabilir özellikle de klavye gibi uzun yıllar kullanılacak bir üründe.
Kullananlar sürtünme sesinden biraz rahatsız olmuşlar. Can sıkıcı olabilir özellikle de klavye gibi uzun yıllar kullanılacak bir üründe.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 25 Şubat 2021 #15 kino dedi: Kullananlar sürtünme sesinden biraz rahatsız olmuşlar. Can sıkıcı olabilir özellikle de klavye gibi uzun yıllar kullanılacak bir üründe. Genişletmek için tıkla... Çok belirgin değil aslında o ses, klavye tuşları çok yukarıda algıladığı için bazen tam basmama gereği duyuyor insan o zaman hissediyorsun o sesi. Yani tam bastığında hissiyatı ve sesi gerçekten iyi.
kino dedi: Kullananlar sürtünme sesinden biraz rahatsız olmuşlar. Can sıkıcı olabilir özellikle de klavye gibi uzun yıllar kullanılacak bir üründe. Genişletmek için tıkla... Çok belirgin değil aslında o ses, klavye tuşları çok yukarıda algıladığı için bazen tam basmama gereği duyuyor insan o zaman hissediyorsun o sesi. Yani tam bastığında hissiyatı ve sesi gerçekten iyi.
anobey Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 178 5 Mart 2021 #16 Aldım elimde suan klavye baya beğendim , alacaklara tavsiye ederim
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #17 anobey dedi: Aldım elimde suan klavye baya beğendim , alacaklara tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... İnceleme yapabilirsiniz.
anobey dedi: Aldım elimde suan klavye baya beğendim , alacaklara tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... İnceleme yapabilirsiniz.