Arkadaşlar şimdi olası şikayetlerinizi anlıyorum. Lakin kusursuzu arıyorsanız sınırsız bütçeniz olması gerekir ya da rahat bir bütçeye sahip olmanız gerekir.
Monitörün her noktasının sizin hayal ettiğiniz gibi olmamasını anlıyorum ama ülkemizde ki seçenekler bunlar.
HDR olayını evet biliyorum. HDR'nin iyi performans verebilmesi için en 400CD parlaklık gerekir. 400 olsa bile bu panele yayıldığında ve ortam ışığı vurduğunda daha da gerileyecektir.
Rtings incelemelerine bakıyorsanız bununla ilgili testlerin olduğu görülmektedir.
İlk örneğim SDR parkalığı. Bu örnek verdiğim monitör "
innocn 27M2V"dir. Muazzam bir monitörüdür ve görüldüğü üzere 761CD parlaklığa sahip.
Bir de HDR performansına bakalım. Gördüğünüz üzere kusursuz bir HDR performansı var. Parlaklığın yükseline bakar mısınız?
-Şimdi siz bunu istiyorsunuz ama buna bütçeniz ve ülkemizde stoklar izin vermiyor.
350cd olması bu monitörün en büyük dezavantajı. Parlak alanlarda karanlık görüntü sunabileceğini ve karanlık ortama daha uygun olduğunu söylemişimdir.
Ayak yani ergonomi kısmı kişisel bir konu. Büyük seven veya küçük seven olabilir. Heybetli durması için Agon böyle bir tasarım uygulamış. Kasa tasarımı porsche ait.
@Voxies BenQ'yu önermem. f/p ürünü değil. Panel ve kasa kaliteli ama görsellik zayıf.
Eki Görüntüle 1807763
Eki Görüntüle 1807765