AOC Q27G42ze 27 alınır mı?

deactivatedfemo

Hectopat
Merhaba,

Bu monitör alınabilecek bir monitör mü? Hepsiburada üzerinde hediye kartım var, direkt olarak alabilirim. Benzer fiyat ya da 12-15 bandında "Hepsiburada" satıcılı başka ürünlerin önerilerine de açığım.

Amazon'da bu fiyat aralığında alınabilecek bir ürün yok. AOC'u alın geçin.

Attığınız AOC çok daha iyi.

Teşekkürler hocam, forumda KTC 11k incehesap üzerindeki modelini gördüm fakat incelemelerini vs göremedim çok fazla.

aoc
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam, forumda KTC 11k incehesap üzerindeki modelini gördüm fakat incelemelerini vs göremedim çok fazla.

aoc
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O bahsettiğiniz KTC aşırı iyi bir model ama kuponunuz yok. Renk gamutu, kontrast ve parlaklık seviyesi oldukça yüksek bir monitör. Teknik detaylarını zaten anlatmaya gerek yok. Kuponsuz alabiliyorsanız KTC alın.

O bahsettiğiniz KTC aşırı iyi bir model ama kuponunuz yok. Renk gamutu, kontrast ve parlaklık seviyesi oldukça yüksek bir monitör. Teknik detaylarını zaten anlatmaya gerek yok. Kuponsuz alabiliyorsanız KTC alın.

Kuponsuz aldığım noktada masraf yapmış olacağım, kupon hediye direkt 10k. 4070 Super be 7500F sistemim, 2K için yeterli diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı