Aöf üniversite hangi illerde var?

ZİYA_KARA

Centipat
Katılım
3 Kasım 2019
Mesajlar
250
Arkadaşlar ben Tekirdağ merkezde oturuyorum aöften büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okumak istiyorum. Tekirdağ merkezde aöf var mı? İnternete yazdığımda Eskişehir Anadolu çıkıyor. Yardımcı olur musunuz? Yani Tekirdağ merkezde aöf üniversite okuma imkanı var mı, yoksa bir tek Eskişehir de mi? Şimdiden teşekkür ederim saygılar.
 
Linkte büronun tam adresine bakabilirsiniz. Adresin altında Google Maps ile tam olarak nerede olduğuna da bakabilirsiniz. Onun da altında daha detaylı bilgi için telefon numarası da yazmışlar.
 
Aöf'nin her ilde temsilciliği var. Uzaktan eğitim sistemi olduğu için bulunduğunuz ilden hatta evden bile okunabilir bir fakülte.
 
Evet puanla. Ancak kılavuzdan Anadolu Üniversitesi Açköğretim fakültesi başlığından tercih yapacaksınız. Yerleştirildikten sonra ilinizdeki Aöf bürosuna kayıt yaptıracaksınız.
 
Evet puanla. Ancak kılavuzdan Anadolu üniversitesi açköğretim fakültesi başlığından tercih yapacaksınız. Yerleştirildikten sonra ilinizdeki aöf bürosuna kayıt yaptıracaksınız.

Merhaba bende konuya dahil oldum da bir sorum var bu tercih için belirli bir puan var mı yoksa en yüksek puan alan tercih ettiği ili kazanma şansı daha mı yüksek yoksa belirli bir puanı geçtimi istediğin ile yerleşme mi oluyor.
 

Geri
Yukarı