wmamiflex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4070 ti Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Açık öğretim lisesine 1 dönem once geçtim. Kayıt yenilememe gerek var mı?
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #2 Kayıt durumun ne diye gözüküyor
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Ekim 2023 #3 Gerek olup olmadigini, AOL'e giris yapinca anlayabiliyorsunuz zaten.
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #4 Ywja dedi: Gerek olup olmadigini, AOL'e giris yapinca anlayabiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bölüm seçimi ne zaman biliyormusunuz
Ywja dedi: Gerek olup olmadigini, AOL'e giris yapinca anlayabiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bölüm seçimi ne zaman biliyormusunuz
wmamiflex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4070 ti Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #5 Donuk yazıyor ama bi önceki sınavlara girdim neden böyle yazıyor Yenilemem mi lazım wmamiflex dedi: Donuk yazıyor ama bi önceki sınavlara girdim neden böyle yazıyor Genişletmek için tıkla...
Donuk yazıyor ama bi önceki sınavlara girdim neden böyle yazıyor Yenilemem mi lazım wmamiflex dedi: Donuk yazıyor ama bi önceki sınavlara girdim neden böyle yazıyor Genişletmek için tıkla...
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Ekim 2023 #6 wmamiflex dedi: Donuk yazıyor ama bi önceki sınavlara girdim neden böyle yazıyor Genişletmek için tıkla... Biyometrik fotograf falan yuklendi degil mi? Soldaki menuye bakin, kayit yenileme hakkinda bir sey var mi?
wmamiflex dedi: Donuk yazıyor ama bi önceki sınavlara girdim neden böyle yazıyor Genişletmek için tıkla... Biyometrik fotograf falan yuklendi degil mi? Soldaki menuye bakin, kayit yenileme hakkinda bir sey var mi?
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #7 wmamiflex dedi: Donuk yazıyor ama bi önceki sınavlara girdim neden böyle yazıyor Genişletmek için tıkla... Sen nolur nolmaz yenile bende aktif gözüküyordu yeniledim 10 gün kaldı Ywja dedi: Biyometrik fotograf falan yuklendi degil mi? Genişletmek için tıkla... Bende yok fotoğraf Ywja dedi: Biyometrik fotograf falan yuklendi degil mi? Soldaki menuye bakin, kayit yenileme hakkinda bir sey var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam benim 3. Senem fotoğraf yüklemedim hiç aktif gözüküyordu mobil bankacılıktan kayıt yeniledim bir sorun olurmu fotoğraf olmayınca
wmamiflex dedi: Donuk yazıyor ama bi önceki sınavlara girdim neden böyle yazıyor Genişletmek için tıkla... Sen nolur nolmaz yenile bende aktif gözüküyordu yeniledim 10 gün kaldı Ywja dedi: Biyometrik fotograf falan yuklendi degil mi? Genişletmek için tıkla... Bende yok fotoğraf Ywja dedi: Biyometrik fotograf falan yuklendi degil mi? Soldaki menuye bakin, kayit yenileme hakkinda bir sey var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam benim 3. Senem fotoğraf yüklemedim hiç aktif gözüküyordu mobil bankacılıktan kayıt yeniledim bir sorun olurmu fotoğraf olmayınca
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Ekim 2023 #8 @MEnes54, fotograf gerektiginde sistemde gorunuyor zaten.
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #9 Ywja dedi: @MEnes54, fotograf gerektiginde sistemde gorunuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ders seçimi tarihini biliyormusunuz peki
Ywja dedi: @MEnes54, fotograf gerektiginde sistemde gorunuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ders seçimi tarihini biliyormusunuz peki
wmamiflex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4070 ti Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #10 Ywja dedi: Biyometrik fotograf falan yuklendi degil mi? Soldaki menuye bakin, kayit yenileme hakkinda bir sey var mi? Genişletmek için tıkla... yükledim wmamiflex dedi: Yükledim Genişletmek için tıkla... Sanırım yenilemem gerekecek
Ywja dedi: Biyometrik fotograf falan yuklendi degil mi? Soldaki menuye bakin, kayit yenileme hakkinda bir sey var mi? Genişletmek için tıkla... yükledim wmamiflex dedi: Yükledim Genişletmek için tıkla... Sanırım yenilemem gerekecek