AÖL'den nasıl mezun olunur?

Laurenn1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 21 Mart'ta son sınavları verdim hepsinden geçmişim zorunlu dersim kalmadı. Kredimde 228 ( 170'i geçtim) 8 dönemde okudum nasıl mezun olurum? Şimdi ne yapmam gerek? Bir de 17 yasındayım yine de mezun olabiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçlar açıklandıktan sonra eğer mezun olduysanız zaten sisteme girmenize izin vermez site.
Ama sonuç açıklanmış ama bir şey demiyorsa mezun ile ilgili halk eğitime gidin o zaman.

Ders kredi dönem tamam mezun olmuşsun.
17 yaş sorun değil e-Okul gibi sistemden kontrol et mezuniyetini diploma süreci başlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçlar açıklandıktan sonra eğer mezun olduysanız zaten sisteme girmenize izin vermez site.
Ama sonuç açıklanmış ama bir şey demiyorsa mezun ile ilgili halk eğitime gidin o zaman.

Şu an sistemte mezun görünüyorum mezuniyet işlemleri bölümü açıldı ama tıklayınca geçersiz işlem hatası veriyor halk eğitimemi gitmem lazım bilginiz var mı?

Şu an sistemte mezun görünüyorum mezuniyet işlemleri bölümü açıldı ama tıklayınca geçersiz işlem hatası veriyor halk eğitimemi gitmem lazım bilginiz var mı?

Şu an ekran geldi
Bunları halk eğitimden mi basacağım nereden basabilirim?
Çıkma Belgesi Aldı mı?:HAYIR
Diploma Basıldı mı?:HAYIR

Diplomanın basılması gerekiyor ilk önce. Sen şu an mezun olmuşsun, diploman basılınca diplomanı gidip alabilirsin halk eğitimden. Veya e-Devlet'ten çıkartabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…