Daha 1. dönem sınavlarına girdim. Böyle bir şey diyor.
Birkaç yerde okuduğuma göre mezun oldunuz falan diyor.
Sistemsel bir hata mı acaba? Yoksa çok mu iyiyim
Uygulamadan, siteden hiçbir yerden giremiyorum. Notlarımı da göremiyorum.
Hayırlı olsun hocam, çok iyisiniz!Eki Görüntüle 1625070
1 dönemde mezun mu olduk ya Bilseydim 4 sene önce girerdim AOL'e.Hayırlı olsun hocam, çok iyisiniz!
Eki Görüntüle 1625070
Mezun olmak için belirli sayıda dönem bitirmeniz ve belirli kredi puanına ulaşmanız gerekiyordu. Bu sınavlar sonucunda ikisini de karşılaşmışsınız. Lise son sınıfta mı geçtiniz açık öğretime?1 dönemde mezun mu olduk ya Bilseydim 4 sene önce girerdim AOL'e.
Teşekkür ederim.
Evet. 12. Sınıfta geçtim. 216 kredin var demişlerdi. Bu da ilk dönemimdi.Mezun olmak için belirli sayıda dönem bitirmeniz ve belirli kredi puanına ulaşmanız gerekiyordu. Bu sınavlar sonucunda ikisini de karşılaşmışsınız. Lise son sınıfta mı geçtiniz açık öğretime?
Okul başladı, direkt ilk haftadan geçtim açığa.12. sınıf başında açığa geçip sınavları mı oldunuz? 3 sene yüz yüze okuduğunuz için + 1 dönem AÖL sınavlarından geçtiğiniz için mezun oldunuz. 4 sene evvel girseydiniz mezun olmuyordunuz, o 3 sene yüz yüze ile kredinizi doldurmuşsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.