Aorus 15p laptopa yükseltme önerisi

Suptemex

Picopat
Daha fazla  
Laptopumu yükseltmek istiyorum hız olarak daha hızlı olmasını istiyorum. Önerebileceğiniz sipariş verebileceğim SSD veya RAM olarak ne alabilirim? @T129Atak

Belirli bir bütçe var mı? Şuan kaç gb ram bulunuyor?
Ram tavsiyesi için Cpu-Z üzerinden memory ve spd bölmelerinin fotoğrafını atarmısınız?

Son düzenleme:
Belirli bir bütçe var mı? Şuan kaç gb ram bulunuyor?
Ram tavsiyesi için Cpu-Z üzerinden memory ve spd bölmelerinin fotoğrafını atarmısınız?
Hocam
İşlemci: 10th Gen Intel® Core™ i7-10870H (2.2GHz~5.0GHz)
Ekran: 15.6" Thin Bezel FHD 1920x1080 IPS-level Anti-glare Display LCD (240Hz, 72% NTSC)
Ekran Kartı: RTX3060, GDDR6 6GB Hafıza: 8Gx2 DDR4 3200MHz HDD: PCIe 512GB SSD Mevcut olan bunlar. Bütçe 2k 1.5 k kadar . CPU-Z memory vs spd nasıl açabilirim tarif ederseniz atabilirim. Teşekkür ediyorum.​

Aslında yetiyor. SSD alsam oda hızlandırır diye düşünüyorum.
İsterseniz bu ssd alın. Kalan paraya da ihtiyaç duyarsanız 16 gb ram alıp 8-16 yapabilirsiniz.
CPU-Z Ram alacaksanız bu programı indirip yukarıda belirttiğim sekmelerin fotoğrafını paylaşınız.

İsterseniz bu ssd alın. Kalan paraya da ihtiyaç duyarsanız 16 gb ram alıp 8-16 yapabilirsiniz.
CPU-Z Ram alacaksanız bu programı indirip yukarıda belirttiğim sekmelerin fotoğrafını paylaşınız.
Hangi programı indirmem gerekiyor? SSD öneriniz var mı acaba?

Dosya Ekleri

• ABOUT.png
    337,4 KB · Görüntüleme: 39
  • BENCH.png
    327 KB · Görüntüleme: 37
  • CPU.png
    348,5 KB · Görüntüleme: 37
  • GRAPHİSC.png
    335,3 KB · Görüntüleme: 26
  • MEM.png
    333,4 KB · Görüntüleme: 37
  • MEMORY.png
    334,4 KB · Görüntüleme: 38
  • SPD.png
    337,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…