AORUS CV27F Monitör karanlık bir şey açıkken kararıyor

animloss

Kilopat
Makaleler
2
Merhabalar, AORUS CV27F monitörüm var. Netflix'ten bir şey izlerken veya bir oyun oynarken, ekran yoğunluğu siyah olursa ekran kararıyor. Parlaklığı 0'a düşüyor. Zaten karanlık, bir de parlaklık kısıldığı için çok net göremiyorum. Niye böyle bir özellik yapmışlar ki? Nasıl kapatabilirim bunu?

Menüde onunla ilgili bir özellik olacak, onu bulup kapatın. Mesela Philips'deki ismi "Smart Contrast" dır bu ayarın. Gigabyte'ın verdiği isme ulaşamadım.

Dynamic Contrast olabilir.

Menüde onunla ilgili bir özellik olacak, onu bulup kapatın. Mesela Philips'deki ismi "Smart Contrast" dır bu ayarın. Gigabyte'ın verdiği isme ulaşamadım.

Dynamic Contrast olabilir.
Menüde Dynamic Contrast var ve 1-5 arası değer verebiliyorum. 1'de de, 5'de de siyah ekranda kararma oluyor.
Bu arada az önce deneyimledim. Picture modunu sRGB'e alınca kararma sorunu olmuyor fakat görüntüyü böyle istemiyorum. sRGB'nin seçeneklerine bakıp teker teker Standart modda denemek istedim ama sRGB'nin seçenekleri yok.

Son düzenleme:
freesynci aç kapat sorun gidene kadar sorun gıttıgı halde kullan ben oyle cözdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…