Aorus Fi32Q vs Omen 27qs

Bütçe
Bütçe 40kyı aşmasın :D

Barhasq

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki monitörü buldum, özellikler neredeyse aynı lakin fiyatlar arasında 2 kat fark var. Hangisi daha tercih edilir? 240Hz 2K bir monitör istiyorum eğer farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
Bilgisayarda oyunda oynuyor, ve bazen YouTube'dan video izliyorum fakat oyun oynamak daha yoğunluklu.

40K'yı aşmasın dediğin bütçeye neler var neler.
Baktığın Gigabyte gereksiz pahalı. O para o monitöre verilmez.
2K/240Hz alacaksan HP yeterli olur.
Fakat bütçe yüksek fantezi arıyorum diyorsan OLED'ya da MiniLed önereceğim.

Aslında 30K'yı aşmasın diyecektim. HP Omen hoşuma gitti fakat fiyatın düşüklüğü biraz beni tereddüt ettirdi çünkü 2K/240Hz monitörler 15k+ (araştırmama göre).

Aslında 30K'yı aşmasın diyecektim. HP Omen hoşuma gitti fakat fiyatın düşüklüğü biraz beni tereddüt ettirdi çünkü 2K/240Hz monitörler 15k+ (araştırmama göre).

HP güven veren bir markadır. Kronik bir sorununu duymadık o modelin.
Fiyatı değişebilir. Belli olmaz. Önemli olan nasıl bir monitör arayışındasınız?
Cooler Master Tempest GP27Q Monitör MiniLed mesela. Görüntü kalitesi arayanlar için.

HP güven veren bir markadır. Kronik bir sorununu duymadık o modelin.
Fiyatı değişebilir. Belli olmaz. Önemli olan nasıl bir monitör arayışındasınız?
Cooler Master Tempest GP27Q Monitör MiniLed mesela. Görüntü kalitesi arayanlar için.
Yaklaşık 1-2 yıldır 165hz kullanıyorum, sistemin tadını tam olarak alamıyorum bu yüzden daha yüksek Hz olmasını istiyorum o yüzdende 240Hz'i seçtim. 2k olmasını istememin sebebi de biraz daha keyifli oyun deneyimi ve darboğazı azaltmak. Kısaca sistemde RTX 4080 var ve şu anki monitörüm gerçekten hakkını veremiyor. Dediğim gibi oyun odaklı bir monitör almak istiyorum.

Yaklaşık 1-2 yıldır 165Hz kullanıyorum, sistemin tadını tam olarak alamıyorum bu yüzden daha yüksek Hz olmasını istiyorum o yüzdende 240Hz'i seçtim. 2K olmasını istememin sebebi de biraz daha keyifli oyun deneyimi ve darboğazı azaltmak. Kısaca sistemde RTX 4080 var ve şu anki monitörüm gerçekten hakkını veremiyor. Dediğim gibi oyun odaklı bir monitör almak istiyorum.

4K/144Hz'de size sistem hakkını verdirir. 2K/240Hz'de verdirir.
HP'den daha üstün bir monitör arıyorsan Dell Alienware AW2723DF Monitör en yakın önerebileceğim monitör budur.

HP'den daha üstün bir monitör arıyorsan Dell Alienware AW2723DF Monitör en yakın önerebileceğim monitör budur.
Eğer herhangi bir sorun yaşamayacaksam Omen'i tercih ederim zaten dediğinize göre sıkıntısız bir markaymış.

https://www.hepsiburada.com/dell-al...sync-fast-ips-gaming-monitor-p-hbcv00004mbdzr Bu monitörü buldum, omen ile arasında ne gibi farklar vardır? Almışken iyi bir şey almak istediğimden merak ettim @Saint Lucia

Son düzenleme:
Eğer herhangi bir sorun yaşamayacaksam Omen'i tercih ederim zaten dediğinize göre sıkıntısız bir markaymış.

https://www.hepsiburada.com/dell-al...sync-fast-ips-gaming-monitor-p-hbcv00004mbdzr Bu monitörü buldum, Omen ile arasında ne gibi farklar vardır? Almışken iyi bir şey almak istediğimden merak ettim @Saint Lucia

Sorduğun monitörü dün zaten göstermiştim. Fark etmediniz galiba.
Mesaj aşağıda.
İyi bir monitördür. HP'den daha üstün.

Kusura bakmayın fark etmemişim, ikisi arasında bir seçim yapıp satın alacağım. Ne gibi üstünlükleri var acaba?

Dell Alienware AW2723DF Review güçlü monitörden biridir.
HP'ye göre daha iyi renklere sahip. Kontrast oranı daha yüksek. HDR 600 var. Bazı alanlarda 600 nite ulaşabiliyor parlaklık gücü.
En yakın rakibi bu arada HP. Yani HP'de alsan serilik açısından sorun yaşamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı