AOT tarzı anime önerisi

Shounen anime de gerçekçilik bekleme sakın.

FullMetal Alchemist Brotherhood, AOT kadar efsane bir anime. Daha iyi diyorlar ama benim için AOT FMAB'dan daha iyi.

Code Geass: İzlemedim ama ana karakteri MyAnimeList'te birinci sırada. Sanırım büyük bir fedakarlık yaptı o yüzden seviliyor. İzlenir bence.

Jujutsu Kaisen: Kötü bir anime. Ama daha bir anime izlediğin için öneriyorum. 2021'in en iyi animesi ama gram hak etmiyor. Başlangıç için ideal ama.
 
Beğendiğin bir animeye benzer başka bir anime izlemek istiyorsan yapman gereken şey Myanimelist sitesinde o animenin sayfasına girmektir. O sayfada yukarıda "Recommendations" yazan yere tıklarsan yüzlerce kullanıcının bu animeye benzer animeler ile yorum beraber eşleştirme yaptığını görebilirsin. Genelde neden benzediğini ve hangi açılardan benzediğini yazarlar. Shingeki no Kyojin animesinin benzerlerini görmek için bu linke tıklayıp listeyi inceleyiniz.
Vay ben bunu bilmiyordum :D. Sağ ol reis benim de işime yarar bu.
 
Gercekci derken? Aot ne kadar gercekciyse bu anime de o kadar gercekci. Hem shounen animelerden ne gibi bir gercekcilik bekliyordunuz acaba?

Tamam sakin ol, yeni başladım. Shounen falan bilmiyorum ben.

Shounen anime de gerçekçilik bekleme sakın.

Fullmetal alchemist Brotherhood, aot kadar efsane bir anime. Daha iyi diyorlar ama benim için aot Fmab'dan daha iyi.

Code geass: İzlemedim ama ana karakteri myanimelist'te birinci sırada. Sanırım büyük bir fedakarlık yaptı o yüzden seviliyor. İzlenir bence.

Jujutsu kaisen: Kötü bir anime. Ama daha bir anime izlediğin için öneriyorum. 2021'in en iyi animesi ama gram hak etmiyor. Başlangıç için ideal ama.

Sağ ol. İzleyeceğim ilk yazdığını.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı