Aspendos34
Hectopat
Daha fazla
Phison S11 kullanıyor, piyasadaki en sorunsuzu denemez ama bütçesi için en iyilerden.Apacer AS340 Panther 480 GB SSD aldım, değerler bu şekilde ben pek anlamıyorum forumda çoğu kişinin tavsiyesi üzerine aldım sanırım en sorunsuz SSD'lerden birisiymiş, bu değerlerde anormallik vs var mı yoksa normal mi?
Phison S11 kullanıyor, piyasadaki en sorunsuzu denemez ama bütçesi için en iyilerden.
Hızlar iyi hocam. Alttaki rnd4k düşük çıkmış, bir bilgisayar soğukken yeniden başlatıp yapsanız çok makbule geçer.
@Astroscott
Phison S11 kullanıyor, piyasadaki en sorunsuzu denemez ama bütçesi için en iyilerden.
Hızlar iyi hocam. Alttaki rnd4k düşük çıkmış, bir bilgisayar soğukken yeniden başlatıp yapsanız çok makbule geçer.
@Astroscott
RANDOM 4K okuması garip geldi bana hocam, en altta olan ama onun dışı sıkıntısız gibi.Tamamdır bilgisayarı yeniden başlattığım vakit tekrar test yapıp paylaşacağım teşekkürler.
Bilgisayarı açtığımda yaptım bu değerler nasıl ideal midir hocam?
Random 4K okuması garip geldi bana hocam, en altta olan ama onun dışı sıkıntısız gibi.
Atto SSD benchmark ile takrar yapar mısınız?
Random 4K okuması garip geldi bana hocam, en altta olan ama onun dışı sıkıntısız gibi.
Atto SSD benchmark ile takrar yapar mısınız?
Ben bi gariplik goremedim hocam dogru bakiyorsam.Bahsettiğiniz test bu mu bilmiyorum bunu indirdim ve test ettim bunlar çıktı sonuç olarak
Sonuçları attımda hocam normal mi?
Ben bir gariplik goremedim hocam dogru bakiyorsam.
Yok hocam estagfurullahTeşekkürler sizi de uğraştırdım kusura bakmayın.