V VendettaV Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 2 gün önce kapalı apandisit ameliyatı oldum ve taburcu oldum. Tecrübelerinizi yazar mısınız? Nelere dikkat etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2021
2 gün önce kapalı apandisit ameliyatı oldum ve taburcu oldum. Tecrübelerinizi yazar mısınız? Nelere dikkat etmeliyim?
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 12 Nisan 2021 #2 Öncelikle geçmiş olsun, bende tecrübe edindim. Kendinizi yormayın, iyi dinlenin, ve hasta olmamaya özen gösterin.
Öncelikle geçmiş olsun, bende tecrübe edindim. Kendinizi yormayın, iyi dinlenin, ve hasta olmamaya özen gösterin.
V VendettaV Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 Teşekkürler.
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 12 Nisan 2021 #4 VendettaV dedi: 2 gün önce kapalı apandisit ameliyatı oldum ve taburcu oldum. Tecrübelerinizi yazar mısınız? Nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kapalı apandisit ameliyatı oldum. Kendinizi çok yormayın, benim apandisitim patlamıştı, midemi yıkamışlardı. Midenizden su gelirse korkmayın.
VendettaV dedi: 2 gün önce kapalı apandisit ameliyatı oldum ve taburcu oldum. Tecrübelerinizi yazar mısınız? Nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kapalı apandisit ameliyatı oldum. Kendinizi çok yormayın, benim apandisitim patlamıştı, midemi yıkamışlardı. Midenizden su gelirse korkmayın.