Apartmana nasıl fiber çektirilir?

biletkesen

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2019
Mesajlar
31
Merhaba. 2 haftadır tüm mahallede Turkcell Superonline altyapı çalışması yapılıyor. Sürekli yerleri kazarak içleri boş turuncu plastik borular döşüyorlar ve üzerine asfalt atıyorlar. Apartmanımın 10 cm önünden geçiyor bu hat ancak benim siteme giren bir kablo/dolap vs göremedim. Şimdi benim bu fiberi daireme kadar çekebilmek için nereye başvurmam gerekiyor. Belediyeyi aradım bilgi için, “sizin adresinize de gelecek” şeklinde dönüş yapıldı. Apartmana gelerek kurulum yapılması gerekiyor elbette ancak merak ettiğim husus bunu nasıl sağlayacağız? Hangi kurum yapacak bu kurulumu ve başvuru yapılması gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
 
Superonline altyapı getirmek için site/bina yönetimi ile protokol imzalar. Yöneticinize sorun Turkcell Superonline'dan gelen/arayan olmuş mu onları? Bazen yöneticiler kırma dökme olmasın diye reddedebiliyorlar. Eğer ulaşılmadıysa bölgenize bakan Superonline bayisini arayıp altyapı ile ilgilenen kişinin numarasını isteyin ve yöneticinizi o kişiyle görüştürün.
 
Geçtiğimiz aylarda ön caddeyi kazıp içine turuncu kablolardan çekmişlerdi üzerinde "SuperOnline Fiber Hattıdır" yazıyordu bekliyorum bende inşallah ADSL denen illetten kurtulacağım.
 

Geri
Yukarı