Hocam maalesef imza toplayacak adam yok. 3 katlı bir bina burası. Yapan ve diğeri memnun bu işten. 1. Kat olunca biz etkileniyoruz. Balkonun altına bir ton tahta yığmış geçen farkettim altında bir ton kerten kele var. Yani anlayacağınız adam babasının malı gibi kullanıyor burayı.
Hocam maalesef imza toplayacak adam yok. 3 katlı bir bina burası. Yapan ve diğeri memnun bu işten. 1. Kat olunca biz etkileniyoruz. Balkonun altına bir ton tahta yığmış geçen fark ettim altında bir ton kerten kele var. Yani anlayacağınız adam babasının malı gibi kullanıyor burayı.
Hocam maalesef imza toplayacak adam yok. 3 katlı bir bina burası. Yapan ve diğeri memnun bu işten. 1. Kat olunca biz etkileniyoruz. Balkonun altına bir ton tahta yığmış geçen fark ettim altında bir ton kerten kele var. Yani anlayacağınız adam babasının malı gibi kullanıyor burayı.
O zaman tek çare belediye gibi. Ondan da sonuç çıkmazsa sizde bahçeyi kullanın. Yani onun bir şeyler yapmasını engelleyin. Başka sözden anlamaz böyle insanlar.
O zaman tek çare belediye gibi. Ondan da sonuç çıkmazsa sizde bahçeyi kullanın yani onun bir şeyler yapmasını engelleyin. Başka sözden anlamaz böyle insanlar.