Apex 5 vs Apex 7

Yunzii B75 pro için Cooca Cream V2 switch tavsiyem olur.

Apex 7'den daha iyi bir ürün. Çok F/P değil ama Numlocklu klavyeler böyle genelde.

tamamdir hoıcam sana bir şey daha sorucam bu switchlerde gecikme süreleri nasıl oluyor dağlar kadar fark var mı benim söylediğim klavye için açıklarsan daha kolay olur
Biri membran biri mekanik yani evet aralarında dağlar kadar fark var. Bence SS'den vazgeçip önerdiklerimize göz gezdirmen çok daha iyi olur. Hatta 7k bütçeyle numlock tuşlarından vazgeçersen çok güzel manyetik switchli klavyeler var.

Yunzii B75 Pro için cooca cream V2 switch tavsiyem olur.

Hocam adam NumLock'lu klavye istemiş.

Biri membran biri mekanik yani evet aralarında dağlar kadar fark var. Bence SS'den vazgeçip önerdiklerimize göz gezdirmen çok daha iyi olur. Hatta 7k bütçeyle numlock tuşlarından vazgeçersen çok güzel manyetik switchli klavyeler var.
Numlock'dan vazgeçmesine veya manyetik almasına gerek yok arkadaşın bence. Mekanik bi klavye alır yanına da harici bi numpad alır.

Apex 7'den daha iyi bir ürün. Çok F/P değil ama Numlocklu klavyeler böyle genelde.
Normalde önermem ama evet Apex 7'den çok çok daha iyi bir ürün. Kronik bir kaç sıkıntısı vardı yanlış hatırlamıyorsam ama çok da elzem değil.

Hocam adam NumLock'lu klavye istemiş.
Yanına numpad alabilir. Stoğu yok ama birkaç güne stoğa gelecek.

Evet mantıklı ama bu kadar yüksek bir bütçe varken bence manyetik switch tercih etmesi çok daha iyi olur.

Manyetiklerin yazım hissiyatını sevemiyorum ben hocam. Ondan dolayı dedim. Mekaniklerde o creamy tok sesi yakalamak özellikle daha kolay yüksek bütçelerde daha iyi ses ve yazım hissiyatı yakalanıyor bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı