Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.944 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 26 Ağustos 2024 #1 Herkese selam 17 yaşındayım Apex, CS:GO, LoL, Valorant vs, oynayan oyun arkadaşı arıyorum. Discord; toucheist. Başka oyunlar da oynuyorum. Amacım oyun, arkadaş ortamı oluşturmak samimi bir ortam kurmak.
Herkese selam 17 yaşındayım Apex, CS:GO, LoL, Valorant vs, oynayan oyun arkadaşı arıyorum. Discord; toucheist. Başka oyunlar da oynuyorum. Amacım oyun, arkadaş ortamı oluşturmak samimi bir ortam kurmak.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 26 Ağustos 2024 #2 Furkan Borak dedi: Herkese selam 17 yaşındayım Apex, CS:GO, LoL, Valorant vs, oynayan oyun arkadaşı arıyorum. Discord; toucheist. Başka oyunlar da oynuyorum. Amacım oyun, arkadaş ortamı oluşturmak samimi bir ortam kurmak. Genişletmek için tıkla... MLBB oynuyor musunuz? Oynarsanız gelebilirim.
Furkan Borak dedi: Herkese selam 17 yaşındayım Apex, CS:GO, LoL, Valorant vs, oynayan oyun arkadaşı arıyorum. Discord; toucheist. Başka oyunlar da oynuyorum. Amacım oyun, arkadaş ortamı oluşturmak samimi bir ortam kurmak. Genişletmek için tıkla... MLBB oynuyor musunuz? Oynarsanız gelebilirim.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.944 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 26 Ağustos 2024 #3 Ippo Makonouchi dedi: MLBB oynuyor musunuz? Oynarsanız gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam eskide kaldı be. Ne oynuyorduk zamanında ama.
Ippo Makonouchi dedi: MLBB oynuyor musunuz? Oynarsanız gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam eskide kaldı be. Ne oynuyorduk zamanında ama.
syxkill Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 Furkan Borak dedi: Herkese selam 17 yaşındayım Apex, CS:GO, LoL, Valorant vs, oynayan oyun arkadaşı arıyorum. Discord; toucheist. Başka oyunlar da oynuyorum. Amacım oyun, arkadaş ortamı oluşturmak samimi bir ortam kurmak. Genişletmek için tıkla... Merhaba yaş 17 CS seçkin var DC ismimi buraya bıraktım istersen ekleyebilirsin (zaex10)
Furkan Borak dedi: Herkese selam 17 yaşındayım Apex, CS:GO, LoL, Valorant vs, oynayan oyun arkadaşı arıyorum. Discord; toucheist. Başka oyunlar da oynuyorum. Amacım oyun, arkadaş ortamı oluşturmak samimi bir ortam kurmak. Genişletmek için tıkla... Merhaba yaş 17 CS seçkin var DC ismimi buraya bıraktım istersen ekleyebilirsin (zaex10)