Y Yunus Emre Bala Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 16 2 Kasım 2020 #1 Oyunu açmaya çalışırken böyle bir sorun çıkıyor. Apex Logfile.rar drive.google.com Origin üzerinden oyuna Repair'de yaptım fakat düzelmedi. DirectX sürümü ve net Framework'ü yükledim olmadı. Dosya Ekleri apexsorun.png 4,5 KB · Görüntüleme: 62 apexsorun2.png 4,7 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
Oyunu açmaya çalışırken böyle bir sorun çıkıyor. Apex Logfile.rar drive.google.com Origin üzerinden oyuna Repair'de yaptım fakat düzelmedi. DirectX sürümü ve net Framework'ü yükledim olmadı.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 2 Kasım 2020 #11 Sisteme onarım yapın. Olmazsa oyunu silip yükleyin. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi
Sisteme onarım yapın. Olmazsa oyunu silip yükleyin. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
KS KS Y Yunus Emre Bala Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 16 2 Kasım 2020 #12 bilgisayarda yüklü bu c++ lar var Yunus Emre Bala dedi: rapordaki exe uzantısı doğru net framework 3.5 tıklıyorum açmıyor 4.8 de yüklü görünüyor Genişletmek için tıkla... 3.5'in adı dotNetFx35setup Bora Dere dedi: Sisteme onarım yapın. Olmazsa oyunu silip yükleyin. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... oyunu sildim yükledim olmadı bu onarma işleminin olayı nedir bi kısaca anlatırsan iyi olur Dosya Ekleri Adsız.png 81,9 KB · Görüntüleme: 38 Artı 0 Eksi
bilgisayarda yüklü bu c++ lar var Yunus Emre Bala dedi: rapordaki exe uzantısı doğru net framework 3.5 tıklıyorum açmıyor 4.8 de yüklü görünüyor Genişletmek için tıkla... 3.5'in adı dotNetFx35setup Bora Dere dedi: Sisteme onarım yapın. Olmazsa oyunu silip yükleyin. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... oyunu sildim yükledim olmadı bu onarma işleminin olayı nedir bi kısaca anlatırsan iyi olur
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 2 Kasım 2020 #13 Makaleyi okursan anlarsın Artı 0 Eksi
KS KS Y Yunus Emre Bala Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 16 2 Kasım 2020 #14 kerobey dedi: Makaleyi okursan anlarsın Genişletmek için tıkla... kerobey dedi: Makaleyi okursan anlarsın Genişletmek için tıkla... Çok uzun ve pek bir şey anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
kerobey dedi: Makaleyi okursan anlarsın Genişletmek için tıkla... kerobey dedi: Makaleyi okursan anlarsın Genişletmek için tıkla... Çok uzun ve pek bir şey anlamadım.