Apex Legends Oyundan Atma Sorunu

auditoree

Kilopat
Apex Legends neredeyse 4 rounddan birinde sebepsizce kapanıyor. En son 2 takım kala oyundan attı ve çıldırmak üzereyim. Repair yaptım ancak bir etkisi olmadı. Çözümü nedir?

Çözümü, sistem bilgini komple tam olarak verdikten sonra bizim önerilerimiz dahilindeki cevaplardır.

Eğer sistem bilgilerin gizli ise paylaşmak istemiyorsan forumda varsa kahin bir arkadaş yardım edebilir.

AMD ekran kartına sahipsen, AMD'nin bu sorunu çözecek bir güncelleme yayınlamasını beklemelisin. Apex Legends forumlarında AMD'nin stabilite ve performans iyileştirmesi yapması için stüdyoya gelecekleri söylenmiş. Ben Display Mode'u Fullscreen'den Borderless Window'a değiştirdiğimde atmıyor oyundan, sen de bir dene istersen.

GeForce RTX kullanıcıları için DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG crash sorununu çözecek bir sürücü güncellemesi yayınlandı.

Son düzenleme:
Çözümü, sistem bilgini komple tam olarak verdikten sonra bizim önerilerimiz dahilindeki cevaplardır.

Eğer sistem bilgilerin gizli ise paylaşmak istemiyorsan forumda varsa kahin bir arkadaş yardım edebilir.
Sistemim
GTX 1050
I5 7300 HQ
8G DDR4 RAM
1 TB HDD
WIN 10
Nvidia kullanıyorum. Yine de teşekkür ederim dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…