Apex Legends Oyundan Atma Sorunu

auditoree

Kilopat
Apex Legends neredeyse 4 rounddan birinde sebepsizce kapanıyor. En son 2 takım kala oyundan attı ve çıldırmak üzereyim. Repair yaptım ancak bir etkisi olmadı. Çözümü nedir?

Çözümü, sistem bilgini komple tam olarak verdikten sonra bizim önerilerimiz dahilindeki cevaplardır.

Eğer sistem bilgilerin gizli ise paylaşmak istemiyorsan forumda varsa kahin bir arkadaş yardım edebilir.

AMD ekran kartına sahipsen, AMD'nin bu sorunu çözecek bir güncelleme yayınlamasını beklemelisin. Apex Legends forumlarında AMD'nin stabilite ve performans iyileştirmesi yapması için stüdyoya gelecekleri söylenmiş. Ben Display Mode'u Fullscreen'den Borderless Window'a değiştirdiğimde atmıyor oyundan, sen de bir dene istersen.
EA_Atic dedi:
CRASHES
Next week AMD will be at the studio and just like we did with Nvidia visit, we’ll be working together to improve stability and performance on PC. In the next client patch on PC we will be addressing some of the known crashes, but there will still be work to do as we haven’t nailed down all crashes yet. In Season 1 we’ll be adding improved reporting that should help us in identifying and squashing more PC crash issues.

I’ve seen it shared here but in case anyone missed it, Nvidia has released a driver update for RTX users that have been experiencing the DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG crash specifically for GeForce RTX cards and we’re continuing to work with Nvidia to improve performance and stability.

GeForce RTX kullanıcıları için DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG crash sorununu çözecek bir sürücü güncellemesi yayınlandı.

Son düzenleme:
Çözümü, sistem bilgini komple tam olarak verdikten sonra bizim önerilerimiz dahilindeki cevaplardır.

Eğer sistem bilgilerin gizli ise paylaşmak istemiyorsan forumda varsa kahin bir arkadaş yardım edebilir.
Sistemim
GTX 1050
I5 7300 HQ
8G DDR4 RAM
1 TB HDD
WIN 10
AMD ekran kartına sahipsen, AMD'nin bu sorunu çözecek bir güncelleme yayınlamasını beklemelisin. Apex Legends forumlarında AMD'nin stabilite ve performans iyileştirmesi yapması için stüdyoya gelecekleri söylenmiş. Ben Display Mode'u Fullscreen'den Borderless Window'a değiştirdiğimde atmıyor oyundan, sen de bir dene istersen.

GeForce RTX kullanıcıları için DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG crash sorununu çözecek bir sürücü güncellemesi yayınlandı.
Nvidia kullanıyorum. Yine de teşekkür ederim dostum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı