mustafa2hesap3
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba. Ben bu hatayı 6 gün önce falan almıyordum. Bir ETS gireyim derken bu hata karşıma çıktı. System32'de başlıktaki dosyanın aynısı var. SysWOW64'de de var ama galiba ben sorunu çözmüş gibi oldum. API-ms-Win-Core-synch-l 1-1-0.dll bu DLL dosyasının libraryloader.dll'si var. Sonra ne bileyim hani API-ms-Win-Core-synch-l 1-1-0.dll bu dosyanın çalışmasını sağlayan ek dosyalar var ama API-ms-Win-Core-synch-l 1-2-0.dll bu dosya için yok. Pek de anlamıyorum. Bu dosyanın çalışabilmesi için ne yapabilirim? Hangi uygulamayı kurabilirim?
Özet: API-ms-Win-Core-synch-l 1-2-0.dll bu dosya var fakat bu DLL dosyasının çalışabilmesini sağlayan DLL dosyaları yok, bunun çözümü nedir?
Aşağıdaki fotoğrafda'da gözüküyor. API-ms-Win-Core-synch-l 1-1-0.dll dosyasının ihtiyaç duyduğu dosyalar yüklenmiş ama API-ms-Win-Core-synch-l 1-2-0.dll dosyasının ihtiyacı olanlar yok.
Özet: API-ms-Win-Core-synch-l 1-2-0.dll bu dosya var fakat bu DLL dosyasının çalışabilmesini sağlayan DLL dosyaları yok, bunun çözümü nedir?
Aşağıdaki fotoğrafda'da gözüküyor. API-ms-Win-Core-synch-l 1-1-0.dll dosyasının ihtiyaç duyduğu dosyalar yüklenmiş ama API-ms-Win-Core-synch-l 1-2-0.dll dosyasının ihtiyacı olanlar yok.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: