Çözüldü ''api-ms-win-core-synch-l 1-2-0.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafa2hesap3

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben bu hatayı 6 gün önce falan almıyordum. Bir ETS gireyim derken bu hata karşıma çıktı. System32'de başlıktaki dosyanın aynısı var. SysWOW64'de de var ama galiba ben sorunu çözmüş gibi oldum. API-ms-Win-Core-synch-l 1-1-0.dll bu DLL dosyasının libraryloader.dll'si var. Sonra ne bileyim hani API-ms-Win-Core-synch-l 1-1-0.dll bu dosyanın çalışmasını sağlayan ek dosyalar var ama API-ms-Win-Core-synch-l 1-2-0.dll bu dosya için yok. Pek de anlamıyorum. Bu dosyanın çalışabilmesi için ne yapabilirim? Hangi uygulamayı kurabilirim?

Özet: API-ms-Win-Core-synch-l 1-2-0.dll bu dosya var fakat bu DLL dosyasının çalışabilmesini sağlayan DLL dosyaları yok, bunun çözümü nedir?

Aşağıdaki fotoğrafda'da gözüküyor. API-ms-Win-Core-synch-l 1-1-0.dll dosyasının ihtiyaç duyduğu dosyalar yüklenmiş ama API-ms-Win-Core-synch-l 1-2-0.dll dosyasının ihtiyacı olanlar yok.

Dosya Ekleri

• ssssssssssssss.JPG
    ssssssssssssss.JPG
    125,6 KB · Görüntüleme: 274
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, en basit çözüm yolu. Ümitli değilim ama şu güncellemeyi de yapmayı deneyin, olmazsa Windows 10'a geçersiniz.

https://www.technopat.net/sosyal/ko...n-us/download/details.aspx?id=49077[/QUOTE]

Maalesef Windows 10'a geçmeme gerek yok, bir Microsoft Visual setupu kurdum ve sorunum çözüldü, lütfen insanlara yanlış bilgi vermeyin.
Evet, en basit çözüm yolu. Ümitli değilim ama şu güncellemeyi de yapmayı deneyin, olmazsa Windows 10'a geçersiniz.

https://www.technopat.net/sosyal/ko...n-us/download/details.aspx?id=49077[/QUOTE]

Maalesef Windows 10'a geçmeme gerek yok, bir Microsoft Visual setupu kurdum ve sorunum çözüldü, lütfen insanlara yanlış bilgi vermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kurduğunuz visual setup dosyasını bana iletme imkanınız varmı bende bugün aynı hatayı almaya başladım çünkü
Microsoft visual studio all in one yazın ve ilk çıkan siteden indirin. İndirdiğiniz dosyanın içindeki .bat dosyasını çalıştırın kendisi kurulum yapacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı