App Store borç ödenmezse ne olur?

Menemenmen

Decapat
App Store'a baktığımda 160 TL borç gözüküyor. Ayrıca uygulama falan güncelleyemiyorum. Bu ödenmezse ne olur?

Borç derken hocam? Büyük ihtimalle bir aboneliğin vardır onu iptal ettirirsin sorun çözülür.

Borç derken hocam? Büyük ihtimalle bir aboneliğin vardır onu iptal ettirirsin sorun çözülür.
Hayır bir uygulama içi alışveriş yaptım karttan parayı çekmemiş ama ürün geldiği için ödememi istiyor. Güncelleme falan yapamıyorum.

Neyin borcu? Hangi uygulama? İçerik bilgisi vermemişsin.
Uygulama içi bir ürün aldım eklenti geldi fakat parayı çekememiş.

Uygulama falan güncelleyemiyorum demişsiniz zaten, ne olacağını kendiniz söylemişsiniz.

Hocam Apple'dan çok geliştiriciyi ilgilendiriyor gibi. Ödeme işlemi tamamlanmadan eklentiyi sana vermesi geliştiricinin sorunu. Bu nedenle Apple size borç çıkarmaz gibime geliyor.

App Store'a baktığımda 160 TL borç gözüküyor. Ayrıca uygulama falan güncelleyemiyorum. Bu ödenmezse ne olur?

Ödemeyi yapana kadar hiçbir şey indiremezsin mağazadan ama evine haciz gelmez merak etme :=

Hocam Apple'dan çok geliştiriciyi ilgilendiriyor gibi. Ödeme işlemi tamamlanmadan eklentiyi sana vermesi geliştiricinin sorunu. Bu nedenle Apple size borç çıkarmaz gibime geliyor.

Provizyondan düşmesi bankanın sorunu. Bu sorunu birkaç kez yaşadım. Eğer ki aldıysa ve parayı çekmediyse bir kez daha ödeme yapsın.

Geliştiriciye duyar kasmaya gerek yok çünkü çözüm belli.

Geliştiriciye duyar kasmıyorum. Ayrıca kendim de geliştirici olduğum için biliyorum kesinlikle bankanın sorunu değil. Ödeme onaylanırsa ürün teslim edilir onaylandıktan sonra provizyonda kalma gibi bir durum söz konusu olursa ve para müşteriye iade edilirse bu geliştiricinin sorunu. Yani geliştirici bu işlemleri Apple'ın ona sunduğu araçlar ile takip etmeli ve uygulamasını da bu şekilde geliştirmelidir. Zaten Apple'da bu konuda geliştiriciye destek olur.

Detaylı bilgi alıp bankaya sallamamak için Apple dokümanları;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…