Çözüldü App Store uygulamalar otomatik güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dediydi dersin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 15 iOS 18 sürümü mevcut. App Store güncellemesi gelen uygulamaları otomatik güncellemiyor. Güncelleme geldiğini ben görüyorum güncellenecek uygulamaya girip manuel güncelliyorum. Uygulamaya güncelleme gelmesi üzerinden 2-3 gün geçtiği oluyor. Ayarlar normal olması gerektiği gibi.

Çözüm
Uygulamalar, güncelleme geldiği anda otomatik olarak güncellenmiyor. Bataryadan ve veriden tasarruf için Wi-Fi'da iken güncelliyor, şarjda iken güncelliyor. Telefon sizin kullanımınza göre adapte ediyor yani güncelleme işlerini. Aynı şey iCloud ve iMessage için de geçerli. Telefonun doğrudan yedeğinin alınması için de geçerli. Bunların çoğunu siz aksini söylemediyseniz eğer şarjda ve Wi-Fi'da iken yapıyor.
Uygulamalar, güncelleme geldiği anda otomatik olarak güncellenmiyor. Bataryadan ve veriden tasarruf için Wi-Fi'da iken güncelliyor, şarjda iken güncelliyor. Telefon sizin kullanımınza göre adapte ediyor yani güncelleme işlerini. Aynı şey iCloud ve iMessage için de geçerli. Telefonun doğrudan yedeğinin alınması için de geçerli. Bunların çoğunu siz aksini söylemediyseniz eğer şarjda ve Wi-Fi'da iken yapıyor.

Çözüm

Açıklamanız için teşekkürler. Durum anlaşıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı