E Entity3031 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 16 28 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Bir işim vardı, appdata klasörüne girdim. "electron-wrapper" diye bir klasör vardı. İçindeki dosyalara baktım hiçbir anlamı yok. Böyle bir uygulama falan da kullanmadım, nedir bu?
Merhaba. Bir işim vardı, appdata klasörüne girdim. "electron-wrapper" diye bir klasör vardı. İçindeki dosyalara baktım hiçbir anlamı yok. Böyle bir uygulama falan da kullanmadım, nedir bu?
Çözüm Mustafa.Kaan 28 Mayıs 2025 Birçok popüler uygulamada (Discord, Teams, Spotify vs.) Electron Framework mevcut. Herhangi birinin dosyası. Tehlikeli bir şey değil.
Birçok popüler uygulamada (Discord, Teams, Spotify vs.) Electron Framework mevcut. Herhangi birinin dosyası. Tehlikeli bir şey değil.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.865 Makaleler 2 Çözümler 1.715 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 Birçok popüler uygulamada (Discord, Teams, Spotify vs.) Electron Framework mevcut. Herhangi birinin dosyası. Tehlikeli bir şey değil. Artı 0 Eksi Çözüm
Birçok popüler uygulamada (Discord, Teams, Spotify vs.) Electron Framework mevcut. Herhangi birinin dosyası. Tehlikeli bir şey değil.
KS KS E Entity3031 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 16 28 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Birçok popüler uygulamada (Discord, Teams, Spotify vs.) Electron Framework mevcut. Herhangi birinin dosyası. Tehlikeli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Birçok popüler uygulamada (Discord, Teams, Spotify vs.) Electron Framework mevcut. Herhangi birinin dosyası. Tehlikeli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.