AppData klasöründe böyle bir dosya buldum. Ne işe yaradığı hakkında bir fikrim yok. Ne işe yaradığını bilen var mı? Silsem herhangi bir sorun olur mu? Eki Görüntüle 1938463
AppData klasöründe böyle bir dosya buldum. Ne işe yaradığı hakkında bir fikrim yok. Ne işe yaradığını bilen var mı? Silsem herhangi bir sorun olur mu? Eki Görüntüle 1938463
Teşekkür ederim şimdi sileceğim. Bir de Temp klasöründe böyle dosyalar var bunları hiçbir şekilde silemiyorum. Bunları nasıl silebilirim fikrin var mı?
Teşekkür ederim şimdi sileceğim. Bir de Temp klasöründe böyle dosyalar var bunları hiçbir şekilde silemiyorum. Bunları nasıl silebilirim fikrin var mı? Eki Görüntüle 1938475
Başlat - > Çalıştır ->%appdata% olarak erişim sağlanan klasördeki hemen tüm dosyalar silinebilir. Mevcut kullanıcıya ait özelleştirilmiş dosyaları barındırır. Şöyle düşünelim bir yazılımın core dosyaları "program files" klasöründe bulunurken o program üzerindeki kişiselleştirilmiş verilerin bilgileri %appdata% folder da bulunabilir.
Başlat - > Çalıştır ->%appdata% olarak erişim sağlanan klasördeki hemen tüm dosyalar silinebilir. Mevcut kullanıcıya ait özelleştirilmiş dosyaları barındırır. Şöyle düşünelim bir yazılımın Core dosyaları "program files" klasöründe bulunurken o program üzerindeki kişiselleştirilmiş verilerin bilgileri %appdata% folder da bulunabilir.
Hayır, hemen hemen hepsi silinemez.
%Appdata% bölümünde genellikle uygulama ayarları bulunur.
Bazen bir program direkt %Appdata% bölümüne de kurulabilir.