%AppData% klasöründeki numaralı klasörler nelerdir?

lronHide

Picopat
Daha fazla  
AppData klasöründe böyle bir dosya buldum. Ne işe yaradığı hakkında bir fikrim yok. Ne işe yaradığını bilen var mı? Silsem herhangi bir sorun olur mu?
1694278800370.png

Dosya Ekleri

• 1694278664778.png
    1694278664778.png
    42,6 KB · Görüntüleme: 47
Başlat - > Çalıştır ->%appdata% olarak erişim sağlanan klasördeki hemen tüm dosyalar silinebilir. Mevcut kullanıcıya ait özelleştirilmiş dosyaları barındırır. Şöyle düşünelim bir yazılımın core dosyaları "program files" klasöründe bulunurken o program üzerindeki kişiselleştirilmiş verilerin bilgileri %appdata% folder da bulunabilir.
appdata da işinize yarıyacak şeyler de olabilir silmeden kontol edin. eğer kaldığdığınız bir peogramın ismi varsa silin fakat minecraftta shader fln yüklemek içi bu dosya dizini kullanılıyor

Çoğu dosyalar silinmemesi gerekiyor diye biliyorum ama...
doğrudur

Hayır, hemen hemen hepsi silinemez.
%Appdata% bölümünde genellikle uygulama ayarları bulunur.
Bazen bir program direkt %Appdata% bölümüne de kurulabilir.
kesinlikle

Microsoft windows işletim sisteminde bu klasörü "kişisel" yani "user based" "geçici" dosyalar veya loglamalar için kullanıma sunmuştur.

Elbet yazara göre değişir nerede ver toplayacağını bilemeyebiliriz. Ancak Appdata klasöre kıymetki veri veya veritabanı kullanan bir yazılım "profesyonellikten uzak" bir yazılımdır ;)

Appdata klasöre kıymetki veri veya veritabanı kullanan bir yazılım "profesyonellikten uzak" bir yazılımdır. ;)
O sırada kurulumunda "sadece bu kullanıcı için kur" seçeneği olan uygulamalar,
Minecraft ve ayarlarını burada saklayan tonlarca uygulama (Adobe Acrobat, Flash Player, Blender, VSCode, DS4Windows, Internet Download Manager, ImgBurn, Mozilla Firefox, Opera, Camtasia, VMware vb.):

oy-asiye-roblox-oy-asiye[1].gif

Technopat Haberler

Geri
Yukarı