Appdata Local'de tmp klasörleri oluşuyor

neryxT

Hectopat
Daha fazla  
Belirttiğim dosya yolunda temiz bir Windows 11 23H2 kurulumu yaptıktan sonra bu gereksiz tmp klasörleri oluşmaya başladı. Temiz kurulumu yapmadan önce hiç tmp klasörleri olmuyordu. Oluşmasını engelleyebilir miyim? Klasörleri silsem bile tekrardan oluşuyorlar. 2-3 hafta öncesine kadar gidiyor oluşturulma tarihleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temp klasörü daima olur ve geliştiriciler o Temp klasörlerini geçici dosyalar için kullanır. En basitinden WinRAR'ı Temp klasörü olmadan kullanamazsınız.

Temp klasörü daima olur ve geliştiriciler o Temp klasörlerini geçici dosyalar için kullanır. En basitinden WinRAR'ı Temp klasörü olmadan kullanamazsınız.
Hayır bahsettiğim şey "tmp" klasörleri, temp klasörü değil. AppData/Local bu klasörler ile doluyor ve görüntüsü sevmiyorum.

Dosya Ekleri

• explorer_6fc9XiLXe4.png
    explorer_6fc9XiLXe4.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 14
Hayır bahsettiğim şey "tmp" klasörleri, temp klasörü değil. AppData/Local bu klasörler ile doluyor ve görüntüsü sevmiyorum.
Anladım. Görev zamanlayıcılarından kapatabilirsin ama USB ile temiz kurulum yaptığından emin misin? Normalde Microsoft Provisioning bir sebep olmadıkça bu klasörleri oluşturmaz mesela Office programları buna neden olabilir.

Anladım. Görev zamanlayıcılarından kapatabilirsin ama USB ile temiz kurulum yaptığından emin misin? Normalde Microsoft Provisioning bir sebep olmadıkça bu klasörleri oluşturmaz mesela Office programları buna neden olabilir.
ISO dosyası ve USB ile temiz kurulum yaptım ama yapmadan önce bende 24H2 sürümü vardı sorunları olduğu için temiz kurulum yaparak 23H2'yi indirdim. Office programları yok ve şimdi provisioning logon'u devre dışı bıraktım düzeltilirse ve sorun olmazsa mesajı güncellerim.

ISO dosyası ve USB ile temiz kurulum yaptım ama yapmadan önce bende 24H2 sürümü vardı sorunları olduğu için temiz kurulum yaparak 23H2'yi indirdim. Office programları yok ve şimdi provisioning logon'u devre dışı bıraktım düzeltilirse ve sorun olmazsa mesajı güncellerim.
Muhtemelen düzelir. Yan etkisi muhtemelen sizin ihtiyaç duymayacağınız bir program için olur ki zaten hizmetler ihtiyaç duyulduğunda otomatik olarak çalıştıracaktır. Eğer ileride sıkıntı çıkarsa Logon için bir komut yazmanız gerekebilir. Direkt tmp dosyalarını silmesi için yani.

Muhtemelen düzelir. Yan etkisi muhtemelen sizin ihtiyaç duymayacağınız bir program için olur ki zaten hizmetler ihtiyaç duyulduğunda otomatik olarak çalıştıracaktır. Eğer ileride sıkıntı çıkarsa logon için bir komut yazmanız gerekebilir. Direkt tmp dosyalarını silmesi için yani.
Devre dışı bıraktığımdan yana tmp klasörleri oluşmayı bıraktı ve bir sorun olmadı teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı