Delay2thousand Picopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 170 25 Kasım 2024 #11 Burhan61 dedi: Hocam neden olmasın bir nedenini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam CCleanerde metin belgesi gerektirecek bir durum yok. Belki rapor çıkarırken metin belgesi olarak kaydetmiş olabilir arkadaş.
Burhan61 dedi: Hocam neden olmasın bir nedenini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam CCleanerde metin belgesi gerektirecek bir durum yok. Belki rapor çıkarırken metin belgesi olarak kaydetmiş olabilir arkadaş.
zSqwp Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #12 Burhan61 dedi: Hocam neden olmasın bir nedenini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Video log falan vardı ondan dolayı CCleaner değildir hocam.
Burhan61 dedi: Hocam neden olmasın bir nedenini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Video log falan vardı ondan dolayı CCleaner değildir hocam.
kimdokja Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 57 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #13 Daha önce Adobe CC (Creative Cloud [Photoshop, Illustrator, Lightroom, vs.]) kullandıysanız log dosyaları olabilir.
Daha önce Adobe CC (Creative Cloud [Photoshop, Illustrator, Lightroom, vs.]) kullandıysanız log dosyaları olabilir.
Delay2thousand Picopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 170 25 Kasım 2024 #14 kimdokja dedi: Daha önce Adobe CC (Creative Cloud [Photoshop, Illustrator, Lightroom, vs.]) kullandıysanız log dosyaları olabilir. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir. Ama temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
kimdokja dedi: Daha önce Adobe CC (Creative Cloud [Photoshop, Illustrator, Lightroom, vs.]) kullandıysanız log dosyaları olabilir. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir. Ama temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
zSqwp Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #15 kimdokja dedi: Daha önce Adobe CC (Creative Cloud [Photoshop, Illustrator, Lightroom, vs.]) kullandıysanız log dosyaları olabilir. Genişletmek için tıkla... Photoshop kullandım ama o dosyaların değiştirilme tarihinde Photoshop yüklü bile değildi hocam.
kimdokja dedi: Daha önce Adobe CC (Creative Cloud [Photoshop, Illustrator, Lightroom, vs.]) kullandıysanız log dosyaları olabilir. Genişletmek için tıkla... Photoshop kullandım ama o dosyaların değiştirilme tarihinde Photoshop yüklü bile değildi hocam.