Sormak bile hata, telefonun yapacağı iş bellidir, düzgün fotoğraf çeksin, iletişimi sağlasın, sosyalleşmenizi sağlasın. Zaten 14 Pro Max'in yarı fiyatına telefonlar da bunları yapabiliyor. Bilgisayar ucu açık sonsuz deniz, ne yaparsanız yapın. 
Satamaz diye bir şey yok. Garantili ürünlerin bir piyasası olduğu gibi yd cihazların da bir piyasası var.En önemlisi ve en büyük sorunu garantisi yok bir kere ve de ileride satmak istersen satamayacaksın, alıcı bulman çok zor olacak. Elinde kalır telefon.
Piyasası var zaten biz yok demedik, ama ne kadar var tartışılır.Satamaz diye bir şey yok. Garantili ürünlerin bir piyasası olduğu gibi yd cihazların da bir piyasası var.
Satamaz diye bir şey yok. Garantili ürünlerin bir piyasası olduğu gibi yd cihazların da bir piyasası var.
Facebook üzerinde büyük sayfalar var. Zamanında kötü bir cihaz almadıysanız hala alıcısı rahat bulunuyor. Kaç yıllık Redmi Note 8 pro 3000-3500 TL civarına hala satılıyor mesela.Piyasası var zaten biz yok demedik, ama ne kadar var tartışılır.
Bu enflasyonda böyle absürt bir zararına satış yapacak 1 tane insan evladı yok, abartmayın.Yurt dışı telefon almak kumar bile değil doğrudan intihardır. Yurt dışı Xiaomi kullanmış biri olarak; Telefon güncellemeleri alıyor ve yapabiliyordum, hiçbir şekilde santral çekmeme gibi sorunları dahil yaşamadım fakat sorun şu, telefonu hiçbir şekilde satamazsın. 6.000 liraya aldığın telefonu 2.000 liraya anca okutursun. Zamanında alıp satmak istediğimde öyle oldu, 4.000 liraya aldığım telefonu 1.500 liraya satmak zorunda kaldım sırf elimde kalmasın diye ve hiçbir şekilde problemi yoktu telefonun. Y.D ibaresi geldiği anda o telefon artık -3x değer kaybında.
iPhone'larda ise yurt dışı olmasından KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE uzak durun.
3 ay sonra kullanamayınca asla satamazsınız.
Android telefonlarda zaten intihardır. Ancak Apple ürünleri için aynı şey geçerli değil. Modeline göre alıcısı her zaman oluyor. Ayrıca A2894 modelinin uluslararası garantisi bulunuyor ve Türkiye’de de 1 yıl geçerli. Android telefonlar zaten yurtdışı yurtiçi farketmeksizin fazlasıyla değer kaybediyor ki siz Xiaomi gibi sürekli telefon çıkaran bir markadan söz ediyorsunuz. Konu hakkında doğru dürüst bir bilgiye sahip olmadığınız halde insanları yanlış yönlendirmeniz doğru değil. Kimlikle giriş çıkış yapabileceğiniz ülkelere gir çık yaparak cihazınızı kaydedip 3 sene boyunca kayıtlı kişinin üstüne olan bir hat takıp kullanabilirsiniz. 3 senenin sonunda isteğiniz hattı takıp kullanabilir ya da satabilirsiniz.Yurt dışı telefon almak kumar bile değil doğrudan intihardır. Yurt dışı Xiaomi kullanmış biri olarak; Telefon güncellemeleri alıyor ve yapabiliyordum, hiçbir şekilde santral çekmeme gibi sorunları dahil yaşamadım fakat sorun şu, telefonu hiçbir şekilde satamazsın. 6.000 liraya aldığın telefonu 2.000 liraya anca okutursun. Zamanında alıp satmak istediğimde öyle oldu, 4.000 liraya aldığım telefonu 1.500 liraya satmak zorunda kaldım sırf elimde kalmasın diye ve hiçbir şekilde problemi yoktu telefonun. Y.D ibaresi geldiği anda o telefon artık -3x değer kaybında.
iPhone'larda ise yurt dışı olmasından KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE uzak durun.
3 ay sonra kullanamayınca asla satamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.