Elektronik Apple AirPods 2. Nesil - 2.249₺

Tiersen

Decapat
Daha fazla  
Ürün: Apple AirPods 2. Nesil Kulaklık MV7N2TU/A (Apple Türkiye Garantili)

Link: https://www.hepsiburada.com/apple-a...2tu-a-apple-turkiye-garantili-p-HBV00000KXK5D

Tasarruf: 321 TL

Açıklama: Apple fiyatlarına arka arkaya zam gelmeye devam ediyor biliyorsunuz. Dünya çapında da eski nesil ürünler dahil tüm fiyatlarda bir artış söz konusu. Bu fiyat aralığından ihtiyacı olanlar tasarruf etmek için alabilirler.

Not: İndirim postu atış saatim itibariyle 13 saatle sınırlı gözüküyor.

Çok iyi fiyat fakat gürültü engelleme özelliği yok. Gürültü engelleme özelliğine alışınca diğer kulaklıkları kullanmak zor oluyor.
Katılıyorum, fiyatı iyi ancak Airpods Pro'dan sonra ben bu kulaklığı hayatta kullanamam.
Görünüş, ses kalitesi olarak çok geride kalıyor bence.

Çok iyi fiyat fakat gürültü engelleme özelliği yok. Gürültü engelleme özelliğine alışınca diğer kulaklıkları kullanmak zor oluyor.
Hocam bu Airpods 2. nesili Samsung modelleri ile karşılaştırsak hangisi ne kadar önde oluyor? Samsung ekosistemini kullanıyorum da Buds2 aldım yakın zamanda. Aralarında uçurum fiyat farkı var ama performans farkı da fiyat kadar mı?

Buds 2 ile AirPods 2'yi kullandım. Apple cihazınız yoksa kesinlikle Buds 2 önde.

Katılıyorum, fiyatı iyi ancak Airpods Pro'dan sonra ben bu kulaklığı hayatta kullanamam.
Görünüş, ses kalitesi olarak çok geride kalıyor bence.
Keşke hepimizin refah seviyesi PRO ürünlere yetebilse. Evet PRO kesinlikle çok daha üst düzey bir ürün.

Airpods 3 kullanıcısıyım annem 2 kullanıyor. 2 kullanırken bir süre sonra kulağında değilmiş gibi oluyor. 3 alacaksanız 2 hala alınabilir bir kulaklık olduğunu unutmayın. 3 de bir tek işte Spetial Audio var o da çok aman aman kullanıp bayıldığım bir özellik değil. Adaptif EQ filan yalan. Ayarı bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…