Açıklama: Apple fiyatlarına arka arkaya zam gelmeye devam ediyor biliyorsunuz. Dünya çapında da eski nesil ürünler dahil tüm fiyatlarda bir artış söz konusu. Bu fiyat aralığından ihtiyacı olanlar tasarruf etmek için alabilirler.
Not: İndirim postu atış saatim itibariyle 13 saatle sınırlı gözüküyor.
Hocam bu Airpods 2. nesili Samsung modelleri ile karşılaştırsak hangisi ne kadar önde oluyor? Samsung ekosistemini kullanıyorum da Buds2 aldım yakın zamanda. Aralarında uçurum fiyat farkı var ama performans farkı da fiyat kadar mı?
Hocam bu AirPods 2. nesili Samsung modelleri ile karşılaştırsak hangisi ne kadar önde oluyor? Samsung ekosistemini kullanıyorum da Buds 2 aldım yakın zamanda. Aralarında uçurum fiyat farkı var ama performans farkı da fiyat kadar mı?
Buds 2 ile daha fazla verim alırsınız. Yakın zamanda Buds 2'den ile AirPods 2 kullanmaya başladım ve memnun değilim. Sadece Apple cihaza bağlayınca ses kalitesi iyi oluyor.
Airpods 3 kullanıcısıyım annem 2 kullanıyor. 2 kullanırken bir süre sonra kulağında değilmiş gibi oluyor. 3 alacaksanız 2 hala alınabilir bir kulaklık olduğunu unutmayın. 3 de bir tek işte Spetial Audio var o da çok aman aman kullanıp bayıldığım bir özellik değil. Adaptif EQ filan yalan. Ayarı bile yok.