Apple AirPods 3 vs Sennheiser Momentum True Wireless 3

Daha fazla  
Apple AirPods 3 vs Sennheiser momentum true Wireless 3 arkadaşlar bu iki kulaklıktan hangisi daha iyidir? Karsilastirma şansı olan var mı? Apple'in her zaman saçma pahalı olduğunu düşündüm sonuç olarak Senheiser daha kaliteli geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
MTW3 kesinlikle daha iyi kulaklik ama daha yeni garanti olaylarindan biktigim icin ben de AirPods dusunuyorum artik. Elimde Jabra Elite 75T vardi. Gecen yil 830 TL'ye aldim. Gecen haftalarda sol kulaklik bozuldu, garantiye yolladim. Ayni veya muadil urun ellerinde olmadigi icin degisim yapamadiklarini, bu sebeple Amazon'la konusun dediler. Amazon ile gorustum onlar da ayni urun stoklarinda olmadigi icin sadece para iadesi yapabileceklerini soylediler. Ayni urun ise simdi 1550 TL civarinda geziyor. Kisaca garantim olan urunde magdur oldum. Apple'da en azindan servis isini cok iyi yapiyor. Kullaniciyi asla magdur etmiyor. Turkiye'de pahali bir urun alirken artik urunun kendisinden ziyade servisine de bakiyorum yoksa paranla magdur oluyorsun maalesef.

Mtw3 kesinlikle daha iyi kulaklık ama daha yeni garanti olaylarindan biktigim icin ben de AirPods dusunuyorum artik. Elimde Jabra Elite 75t vardi. Gecen yil 830 TL'ye aldim. Gecen haftalarda sol kulaklık bozuldu, garantiye yolladim. Ayni veya muadil ürün ellerinde olmadigi icin degisim yapamadiklarini, bu sebeple Amazon'la konusun dediler. Amazon ile gorustum onlar da ayni ürün stoklarinda olmadigi icin sadece para iadesi yapabileceklerini soylediler. Ayni ürün ise simdi 1550 TL civarinda geziyor. Kisaca garantim olan urunde magdur oldum. Apple'da en azindan servis isini cok iyi yapiyor. Kullaniciyi asla magdur etmiyor. Türkiye'de pahali bir ürün alirken artik urunun kendisinden ziyade servisine de bakiyorum yoksa paranla magdur oluyorsun maalesef.

Hocam peki ses kalitesi konusunda mtw3 AirPods'tan daha iyi değil mi anladığım bu yani ama guvence acisindan Apple tercih edin diyorsunuz.

Hocam peki ses kalitesi konusunda mtw3 AirPods'tan daha iyi değil mi anladığım bu yani ama guvence acisindan Apple tercih edin diyorsunuz.

Direkt olarak sesin kendisinde muazzam farklar olacagini sanmiyorum ama arada ANC farki mevcut. Dedigim gibi simdi atiyorum 4K'ya aldiniz, 1 yil sonra urun arizalandi o zamana kadar 2K zam yedi. Garanti falan ugrastirirsa daha cok uzulursunuz. Ben acikcasi zamaninda AirPods alacak butcem yok diye 75T almistim. Keske zorlasaymisim. Simdi para iadesi alsam 800 TL civari zarardayim. Apple urun ellerinde olmazsa bir ust modeli gonderiyor veya yurt disindan getirtiyor. Kesinlikle magdur etmiyor.

Direkt olarak sesin kendisinde muazzam farklar olacagini sanmiyorum ama arada ANC farki mevcut. Dedigim gibi simdi atiyorum 4K'ya aldiniz, 1 yil sonra ürün arizalandi o zamana kadar 2K zam yedi. Garanti falan ugrastirirsa daha cok uzulursunuz. Ben açıkçası zamaninda AirPods alacak bütçem yok diye 75t almistim. Keske zorlasaymisim. Simdi para iadesi alsam 800 TL civari zarardayim. Apple ürün ellerinde olmazsa bir ust modeli gonderiyor veya yurt disindan getirtiyor. Kesinlikle magdur etmiyor.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı