Apple ekosistemi kurmanın faydaları var mıdr?

Makaleler
3
Aktif olarak iPhone 13 ve AirPods Pro 2 kullanıcısıyım, yaz sonuna doğru iPad ve Watch almayı planlıyorum. IPad'i ders çalışmak için alacağım.
Sizce Watch almak gerekli mi? Bana ne gibi bir katkı sağlar?
Hangi Watch'ı almalıyım?
Hangi IPad'i almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir insan niye watch alır? işlevi ne yani? kalp atışını ölçtün noldu? kaç adım atmışım, kaç merdiven çıkmışım, kaç kalori yakmışım ne gerek var, bunların bir kısmını telefonunda yapıyor zaten.

Bir insan niye watch alır? işlevi ne yani? kalp atışını ölçtün noldu? kaç adım atmışım, kaç merdiven çıkmışım, kaç kalori yakmışım ne gerek var, bunların bir kısmını telefonunda yapıyor zaten.
O dediğin saatin değil bilekliğin işlevi.

Saat ile arama yapıp cevaplayabilir. Bildirimlerini bakıp cihaz ile etkileşimde kalabilirsin.

O dediğin saatin değil bilekliğin işlevi.

Saat ile arama yapıp cevaplayabilir. Bildirimlerini bakıp cihaz ile etkileşimde kalabilirsin.
ee? telefon aynısını yapıyor zaten. bildirime bakmak için telefonu cebinden çıkarmak yerine kolunu kaldırıp bakmak için ekstra para mı verelim?

Ee? Telefon aynısını yapıyor zaten. Bildirime bakmak için telefonu cebinden çıkarmak yerine kolunu kaldırıp bakmak için ekstra para mı verelim?

Dışardayken telefonu cebe koymak hoş bir görüntü oluşturmuyor bence. Ve her zaman yanımda bir çanta taşıyan biriyim konu sahibide öyleyse telefonu çantaya koyup aramalara rahatlıkla erişebilir. Size mantıksız gelen şey başkasına mantıklı gelebilir.
Watch ve ipad için bütce belirtirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.

Söz konusu sen değilsin. Seni ikna etmem gerekmiyor. Ks sorarsa cevaplarım.

Evet sizden tam olarak Watch'in bana ekosistem ile birlikte saglayacagi faydalardan bahsetmenizi rica ediyorum almaya deger mi?

Dışardayken telefonu cebe koymak hoş bir görüntü oluşturmuyor bence. Ve her zaman yanımda bir çanta taşıyan biriyim konu sahibide öyleyse telefonu çantaya koyup aramalara rahatlıkla erişebilir. Size mantıksız gelen şey başkasına mantıklı gelebilir.
Watch ve iPad için bütçe belirtirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.

Watch icin Watch 9 alma dusuncesindeyim
iPad icin ise Air M.2 ve M.2 Pro arasinda gidip geliyorum Apple sitesinde Air M.2 alanlara pencil Pro hediye kampanyasi baslamis o yuzden Air'a daha yakinim fakat Pro da aklimi karistiriyor.

Bir insan niye Watch alır? İşlevi ne yani? Kalp atışını ölçtün ne oldu? Kaç adım atmışım, kaç merdiven çıkmışım, kaç kalori yakmışım ne gerek var, bunların bir kısmını telefonunda yapıyor zaten.

Bence bu biraz zevk ve bütçe meselesi birisinin alim.
Gucu varsa ve hayatinda ek kolayliklar istiyorsa alinabilir fakat parayi harcaman gereken daha acil yerler varken gidip akilli saat hele hele 1700TL civarinsa bir akilli saat almayi bende dogru bulmuyorum.

Gelen bildirimler benim için önemli kaçırmayayım
Gerektiğinde saat ile arama yapabileyim
Spor vb. özelliklerini kullanırım ( uyku takibi - nabız ölçümü de vs. )
Her seferinde telefonu eline alman gerekmez saat ile de basit şeyleri hızla halledebilirsin.
Saat takmadan gezemiyorum koluma da bir aksesuar lazım diyorsan alabilirsin.

Ekosistem açısından faydası ne diyorsan tek artısı yazılımsal kusursuzluğu olabilir. Uygulama desteği apple tarafından geldiği için çeşitlilik ve kusursuza yakın çalışma vaad ediyor.

( misal evimdeki tv markası sony, telefonum poco. bir türlü ekran yansıtma yapamadım. elinde 3000 liralık iphone 6s olan x kişi gelip tek dokunuşla ekranını yansıtıyor ben ise elimdeki 20.000 liralık cihaz ile bakakalıyorum. bu örneğin saat ile alakası yok, apple ın kusursuzluğu ile alakası var )

Bu arada ekosistem ile alakalı küçük bir yazı örneği de bırakayım.

Benden bu kadar.

Gelen bildirimler benim için önemli kaçırmayayım.
Gerektiğinde saat ile arama yapabileyim.
Spor vb. özelliklerini kullanırım ( uyku takibi - nabız ölçümü de vs. )
Her seferinde telefonu eline alman gerekmez saat ile de basit şeyleri hızla halledebilirsin.
Saat takmadan gezemiyorum koluma da bir aksesuar lazım diyorsan alabilirsin.

Ekosistem açısından faydası ne diyorsan tek artısı yazılımsal kusursuzluğu olabilir. Uygulama desteği Apple tarafından geldiği için çeşitlilik ve kusursuza yakın çalışma vaat ediyor.

( Misal evimdeki TV markası Sony, telefonum POCO. Bir türlü ekran yansıtma yapamadım. Elinde 3000 liralık iPhone 6S olan X kişi gelip tek dokunuşla ekranını yansıtıyor ben ise elimdeki 20.000 liralık cihaz ile bakakalıyorum. Bu örneğin saat ile alakası yok, Apple'ın kusursuzluğu ile alakası var )

Bu arada ekosistem ile alakalı küçük bir yazı örneği de bırakayım.

Benden bu kadar.

Anladım hocam sağ olun.

( misal evimdeki tv markası sony, telefonum poco. bir türlü ekran yansıtma yapamadım. elinde 3000 liralık iphone 6s olan x kişi gelip tek dokunuşla ekranını yansıtıyor ben ise elimdeki 20.000 liralık cihaz ile bakakalıyorum. bu örneğin saat ile alakası yok, apple ın kusursuzluğu ile alakası var )
Buraya katılmıyorum. Bunun illa marka ekosistemi ile olmasının alakası yok. (İkisi de Android olduğundan dolayı Android ekosistemi oluşuyor.) Evimdeki TV markası Vestel, telefonum Samsung Galaxy A30. Hem de 3000 liralık. :D Wireless display özelliği ile ekranı çok kolay bir şekilde yansıtıyorum. Sizin 2 cihazınızdan birisinde sorun olabilir. Veya televizyonunuzun wireless display özelliği olmayabilir.

(Sizi haksız çıkarmaya çalışmıyorum. Sadece sorununuza yardımcı olmaya çalışıyorum. Yanlış anlamanızı istemem.)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı