Apple, Giriş Seviye M2 Mac’lerin SSD Performansını Düşürdü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

M1 yongalarıyla büyük ses getiren Apple, geçtiğimiz hafta M2 Pro ve M2 Max tabanlı MacBook cihazlarını duyurmuştu. Şirket CPU tarafında %20, GPU tarafında ise %30’a varan performans artışlarından bahsetti. Ayrıca pil ömrünün iyileştirildiği vurgulandı. Ancak depolama tarafında gelişimden ziyade bir gerileme yaşanmış görünüyor. En azından 512 GB SSD’ye sahip 1.999 dolarlık temel model için durum […]

Devamı: Apple, Giriş Seviye M2 Mac’lerin SSD Performansını Düşürdü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Apple bazı cihazlardan elde edemediği satışın amortisini yeni cihazlarından çıkartmaya çalışıyor.

Birkaç gündür M2 Mac Mini almayı planlıyorum ama hep kötü haberler karşıma çıkmaya başladı M2 ile ilgili.

M1 Pro modellerde 2 adet 256 GB SSD bulunurken bu modelde 1 adet 512 GB SSD bulunuyor. Bu yüzden böyle bir sorun oluyor. Maliyeti düşürmek için olduğunu düşünüyorum. Ve birçok video izledim M2 Pro model her türlü M1 Pro modele göre önde özellikle GPU olarak. Buna ek olarak gelen ekstra 2 verimlilik çekirdeği ekran süresini bayağı etkilemiş gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…