Apple, iOS 17.1.1 Güncellemesini Yayınlamaya Hazırlanıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Apple tarafından iPhone için bir iOS 17.1.1 güncellemesinin dahili olarak test edildiği ortaya çıktı. Güncelleme, iOS 17.2 güncellemesi öncesinde bazı önemli hata düzeltmeleri sunacak. MacRumors‘un haberine göre, iOS 17.1.1 hata düzeltmelerine odaklanacak ancak güncellemenin tam olarak hangi sorunları çözeceği belli değil. Güncelleme, Apple’ın ilk iOS 17.2 beta sürümünde kullanıma sunduğu Wi-Fi bağlantı sorunlarına yönelik düzeltmenin […]

Devamı: Apple, iOS 17.1.1 Güncellemesini Yayınlamaya Hazırlanıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Aldığıma pişman olduğum ik kez 15 pro max kullandığım tek mobil cihaz. Bir güncelleme yapıyorlar. Güncellemenin ne çözdüğü bile belli değil. Bu cihaza bu kadar para verip neyini seviyorlar anlamış değilim! İlk kez aldım kullanıyorum. Aldığıma da gerçekten bin pişmanım!

Cihazı tek sevmeme nedeniniz güncellemenin neyi çözdüğünün belli olmaması mı?

Cihazı tek sevmeme nedeniniz güncellemenin neyi çözdüğünün belli olmaması mı?
Konu başlığı güncelleme olduğu için sadece bunu yazdım. Biri konu açarda "neden sevmiyorsunuz" gibisinden sana detaylı döküman hazırlarım! Kafanın takıldığı tek şey sadece güncelleme olması mı?

Niye sinirlendiniz ki hocam gayet normal bir şekilde cihazı neden sevmediğinizi merak ettim. Pahalı bir cihaz çünkü. Herhangi bir kişi herhangi bir cihazı sevmiyor diye suçlayacak halim yok.

Niye sinirlendiniz ki hocam gayet normal bir şekilde cihazı neden sevmediğinizi merak ettim. Pahalı bir cihaz çünkü. Herhangi bir kişi herhangi bir cihazı sevmiyor diye suçlayacak halim yok.
Gergin herhalde. O kadar para verip sorun üstüne sorun yaşayınca normal tabi, hak vermek lazım. Bu cihazlar güzel ama çok pahalı. Pahalı ama bizim ülkede pahalı, en nihayetinde biz de bu ülkede yaşadığımız için cebimizden fazla para çıkması gerekiyor cihazı alabilmek için. E alınca da haliyle sorun vs. yaşamak istemiyor insan.

1 ay içinde 2 farklı güncelleme aldım. Bu da gelirse 3 olacak. Sinirli yazmak yada yazımdan dolayı mı öyle anladın bilmiyorum. Gergin falan değilim. Sadece bu kadar parayı böyle bir cihaza verip sürekli sorun yaşamak sence değiyor mu? (Gergin falan değilim )
Cevabım senin için de geçerli engin. + Dip not düşmek gerekirse Türkiyede olmadığım için sizi düşünerekten de yazdım o yorumu aslında. Ben yurt dışında yaşıyorum. Buna rağmen sinir bozucu gerçekten

Bu kadar emojiyi bir arada görmemiştim hiç. Teşekkürler yurt dışında yaşayan Emre Y

Hocam ünlem işareti yazım dilinde bağırmak anlamına geliyor, yazarken de duygu durumunuzu göremediğim için haliyle sinirlendiğinizi sandım. Genellikle yeni çıkan her iPhone sonrası bu tarz yazılımsal sorunlar oluyor zira o model ile yeni iOS sürümü de çıkmış oluyor. Ortalama 2-3 ay içerisinde gelen güncellemelerle cihaz tamamen oturmuş oluyor. Eğer cihazın kalan özelliklerini sevdiyseniz uzun kullanım ömrü sunan bir cihaz için ilk birkaç ay katlanılabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…