Apple, iOS 17.1.1 Güncellemesini Yayınlamaya Hazırlanıyor

Bende 15 Plus kullanmaktayım hiç sorunla karşılaşmadım nasıl bir sorununun olduğunu sorabilir miyim?

Boş bir yorum. Yurtdışında yaşıyormuşsun memnun değilsen iade et ? İlla çamur atmaya gerek yok.

Eğer bunu yapmazsa müşteri geri bildirimi denen kavramın ne anlamı kalacak?
Çok güzel ve net bildirim olmuş. Boş bir eleştiriden başka ne bildirimi var acaba attığı mesajda? Üstelik burası Apple Customer Service mi? Geri bildirimin ne olduğunu biraz daha iyi anlamanız için buyurun Link .

Yeni bir cihaz çıktığında ya da yeni bir işletim sistemi sürümü piyasaya sürüldüğünde başlangıçta sorunlar olması çok normal. Kullanıcı sayısı arttıkça sorunlar gün yüzüne çıkıyor elbette doğal olarak sorun yaşayan insanlar geri bildirim verdiği için. Ama Apple'ın güncelleme konusunda hızlı davranması kullanıcının daima arkasında olduğunu gösteriyor. Çok kısa sürede müdahale ediyorlar. Isınma ve pil sorunu vardı, bir haftada çözdüler. Wi-Fi bağlantı sorunları ortaya çıkmış, hemen güncelleme hazırlıkları başlamış, çok kısa sürede güncellemeyi vereceklerini düşünüyorum. Apple seversiniz sevmezsiniz bu kişiseldir ama güncelleme ve destek konularında laf ederseniz bu cidden art niyettir, trollüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…