Apple, iOS 17.1.1 Güncellemesini Yayınlamaya Hazırlanıyor

Gelsin gelsin, severuz. Daha 17'nin adam olmasına çok var. Güncelleme geliyor diye şikayet edeni de ilk defa görüyorum. Kullanan da kullanmayan da şikayetçi bu telefondan Türkiye'de :D
Çok kötü bir işletim sistemi nesini seviyorlar anlamadım hala. Donanımları iyi lafım yok ama işletim sistemi olarak çok darlıyor insanı.
Bir OS nasıl bir insanı darlar hocam? :D

1 ay içinde 2 farklı güncelleme aldım. 😏 Bu da gelirse 3 olacak. 😟 Sinirli yazmak yada yazımdan dolayı mı öyle anladın bilmiyorum. 😉 Gergin falan değilim. Sadece bu kadar parayı böyle bir cihaza verip sürekli sorun yaşamak sence değiyor mu? (Gergin falan değilim 😊)

Cevabım senin için de geçerli engin. + Dip not düşmek gerekirse Türkiyede olmadığım için sizi düşünerekten de yazdım o yorumu aslında. Ben yurt dışında yaşıyorum. Buna rağmen sinir bozucu gerçekten 😏
Hiç inandırıcı gelmedi 15pm kullandığınızı kanıtlayabilir misiniz yurt dışında yaşayan emoji y bey?

Midem bulandı. Abim önce yaptı güncelleme kovalıyor, babamda da 16 son sürüm var. Güncellesem bir şey olsa adam 3000 KM uzakta tek başına kalacak.

iOS-macOS normalde çok stabildir fakat yeniliklere çok kapalı. Her ana güncellemede grip olmuş gibi hep bir oturmasını bekliyoruz. E ne gelmiş Sonoma'ya bu kadar sorun yapacak kadar? Mesela Widget 😭 😋

Şu iğrenç bildirim sesi (Instagram ve birkaç uygulama daha bu sesi kullanıyor) ve hoparlör sesi biraz daha artsın yeter. Keşke iOS 15 sürümünde kalsaydım. Geriye dönüşü kapatıp zorla kullandırıyor en sevmediğim kısmı bu. Telefonla alakalı bir problem yok gayet iyi, stabil sorunsuz çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı