singlenerve
Picopat
Yeter artık yerim kalmadı.
Bir OS nasıl bir insanı darlar hocam?Çok kötü bir işletim sistemi nesini seviyorlar anlamadım hala. Donanımları iyi lafım yok ama işletim sistemi olarak çok darlıyor insanı.
Bu nefret sana ne kazandırıyor?Apple'dan nefret etmeye ölene kadar devam edeceğim.
Hiç inandırıcı gelmedi 15pm kullandığınızı kanıtlayabilir misiniz yurt dışında yaşayan emoji y bey?1 ay içinde 2 farklı güncelleme aldım.Bu da gelirse 3 olacak.
Sinirli yazmak yada yazımdan dolayı mı öyle anladın bilmiyorum.
Gergin falan değilim. Sadece bu kadar parayı böyle bir cihaza verip sürekli sorun yaşamak sence değiyor mu? (Gergin falan değilim
)
Cevabım senin için de geçerli engin. + Dip not düşmek gerekirse Türkiyede olmadığım için sizi düşünerekten de yazdım o yorumu aslında. Ben yurt dışında yaşıyorum. Buna rağmen sinir bozucu gerçekten![]()
Bu nefret sana ne kazandırıyor?
Bir kişiyi bile Android safına çeksen ne kazanacaksın?Somut bir şey kazandırdığı yok ama bir kişiyi bile Android safına çeksem yeter bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.