F FurkanDerste Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar arasında kaldım. Ben bununla yoğun olarak kullanacağım ve yani 256 GB 6 RAM model olanı alacağım. Sizce hangisi? Bence Air daha iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2022
Arkadaşlar arasında kaldım. Ben bununla yoğun olarak kullanacağım ve yani 256 GB 6 RAM model olanı alacağım. Sizce hangisi? Bence Air daha iyi.
hypercricial Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Yer İstanbul 5 Ağustos 2022 #2 FurkanDerste dedi: Arkadaşlar arasında kaldım. Ben bununla yoğun olarak kullanacağım ve yani 256 GB 6 RAM model olanı alacağım. Sizce hangisi? Bence Air daha iyi. Genişletmek için tıkla... Air 4. Nesil daha güzel ama Air 5. Nesile de bakabilirsin daha iyi 5. Nesil.
FurkanDerste dedi: Arkadaşlar arasında kaldım. Ben bununla yoğun olarak kullanacağım ve yani 256 GB 6 RAM model olanı alacağım. Sizce hangisi? Bence Air daha iyi. Genişletmek için tıkla... Air 4. Nesil daha güzel ama Air 5. Nesile de bakabilirsin daha iyi 5. Nesil.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 Özellik olarak ikisi de üzmez. Önemli olan hangi boyutta ekran istediğin. Mini air'in yarısı kadar çünkü.
Özellik olarak ikisi de üzmez. Önemli olan hangi boyutta ekran istediğin. Mini air'in yarısı kadar çünkü.