Apple iPhone 11 almak mantıklı mı?

Peki yurt dışından alsam burada onun masrafları ne kadar olur.

13'ü 15 bin TL'ye alıyorsun 8 ay ücretsiz kullanabilirsin yurt dışına çıkman gerekecek ülke fark etmez Gürcistan'a kimlik ile çık gir 150 TL gibi bir para ödüyorsun 2023 de 6 bin TL olacak IMEI şimdi yaptırırsan 2 bin TL ama her sene 8 ay IMEI hakkın yenileniyor.

Ben yerinde olsam iPhone 12 Pro Max alırdım yurt dışında 17 bin TL'ye geliyor. Allah nasip eder ise ocağın 1'inde iPhone 12 Pro Max alacağım yurt dışından.

Ben almazdım bende XR kullanıyorum ve iPhone 11 ekranı ile aynı ve benim ekran hiç hoşuma gitmiyor. 2023 yılında OLED harici ekran kullanmak bence çok kötü bir şey. Ve belki iPhone 11'in daha iyi gidiyordur ama iOS 16 güncellemesiyle ekran sürem leş duruma geldi. Yani ben bir sonraki telefonumu Samsung'un S serisinden düşünüyorum. Ben tavsiye etmezdim ama çok hevesin varsa alabilirsin. Bencede minimum 12 alınmalı.

Çok güncel bir model değil, iOS 16 ile şarj biraz problemli bence, Apple ekosistemi şart değilse Samsung Amiral Gemisi almalısınız.

İlla güncel olması şart değil. Rahat 3 4 yıl gideri var o cihazın. Arkadaşın iyi bir telefona ihtiyacı var ise zaten iPhone 11 almak daha mantıklı.

Son düzenleme:
zam gelirse fazla oynar mı? bende almayı düşünüyorum ama beyaz rengi stoklarda yok. onu bekliyorum. gelen stoklar zamlı şekilde gelecek büyük bir ihtimalle eğer gelirse. Çok büyük bir mevla zam eklerler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı