Apple Kusurlu Cihaz İade Alır mı?

aliozk

Hectopat
Merhabalar, 21 Ekim günü Apple Store Zorlu Center mağazasından iPhone 8 Plus 64 GB Gümüş cihaz aldım. İlk günlerde memnundum, fakat 2 hafta sonra cihaz sürekli donmaya ve pili çabuk bitmeye başladı. Ancak Apple sadece 14 gün içerisinde iade kabul ediyor. Eğer ben cihazı Apple Zorlu Center mağazasına götürürsem yine iade alma ihtimalleri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün ayıplı çıkarsa iade isteyebilirsin. Servis raporu alıp THH'ye raporu gönderip ürünün ayıplı olduğunu, iade istediğini söylersin. Kullanıcı hatası yoksa iade çıkar.

iPhone 8'i iade edip iPhone X alma düşünceniz var ise, iade ile uğraşmanıza gerek yok. Cihazı Apple'a götürdüğünüzde yüksek ihtimal bekletmeden değişim sağlayacaklardır. Değiştirmek yerine Apple Zorlu'daki çalışanlara X istediğinizi belirtirseniz eğer yardımcı oluyorlar.
Ancak iade etmekte kararlı iseniz, arkadaşın dediği gibi aldığınız raporla THH'ye gitmeniz gerek. Oradan çıkan karar ile iade alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı