Çözüldü Apple MacBook Pro Güncelleme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onur Ücel

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Merhabalar. Elimde Intel Core 2 Duo işlemciye sahip bir Apple MacBook Pro var. Üzerinde 10.5 yüklüydü. Ben, Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6 DVD'si ile 10.6.0'a güncelledim. Yeni kurulum yapmadım, güncelleme olarak yaptı. Dosyalarım aynen duruyor, fakat iPhoto gibi programlar artık çalışmıyor; sürüm farkından olabilir. Benim asıl sorunum ise işletim sistemini Apple Mac OS X 10.9 Mavericks'e güncellemek istiyorum, ama 10.6'dan 10.6.8'e geçmem gerkiyormuş en az, ama bir türlü 10.6'dan 10.6.8'e güncelleyemiyorum. Cihaza internettten Combo Update 10.6.8'i indirim, ama o da yükleme yapmıyor. Sıfırdan kurmak için 10.7, 10.8.5, ve de 10.9 DMG imajlarını çift katmanlı DVD'lere yaktım, ama yine kuruluma başlamıyor, ve açılışta dvd den boot edemiyorum. Sorun nerede olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt tuşuna basıp denedim ama dvd'leri boot kısmında göstermedi malasef. Diger usb'den kuruluma gelince elimde Mavericks.app dosyası yok. Apple app store da 10.6.8 üstünde oldugu için indiremiyorumda. Ben torrentten dmg dosyalarını indirip dvd ye yazdım ama boot yapamadım malasef.

Sorun halledildi. Baska bir sürüm indirdim torrentten bu boot yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı