L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 15 Eylül 2021 #1 Yanlisikla Apple Music aldim fakat su an iptal edemiyorum. E-postama satin aldiniz diye bildirim geldi, Apple Music de calisiyor fakat iptal etme butonu yok. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2021
Yanlisikla Apple Music aldim fakat su an iptal edemiyorum. E-postama satin aldiniz diye bildirim geldi, Apple Music de calisiyor fakat iptal etme butonu yok.
Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 15 Eylül 2021 #2 App Store > Profil resminize tıklayın > Abonelikler
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 15 Eylül 2021 #3 Ayarlar > Profil > Abonelikler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2021
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 15 Eylül 2021 #4 Elohim dedi: App Store > Profil resminize tıklayın > Abonelikler. Genişletmek için tıkla... dansemacabre dedi: Ayarlar > Profil > Abonelikler. Genişletmek için tıkla... Arkadaslar belirttigim gibi iptal etme butonu yok, orayi bende biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2021
Elohim dedi: App Store > Profil resminize tıklayın > Abonelikler. Genişletmek için tıkla... dansemacabre dedi: Ayarlar > Profil > Abonelikler. Genişletmek için tıkla... Arkadaslar belirttigim gibi iptal etme butonu yok, orayi bende biliyorum.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #5 Leka dedi: Arkadaşlar belirttigim gibi iptal etme butonu yok, orayi bende biliyorum. Genişletmek için tıkla... Seçili olan abonelikte yanında tik vardır o seçeneğin üstüne basın tik kalkacak ve olay bitiyor.
Leka dedi: Arkadaşlar belirttigim gibi iptal etme butonu yok, orayi bende biliyorum. Genişletmek için tıkla... Seçili olan abonelikte yanında tik vardır o seçeneğin üstüne basın tik kalkacak ve olay bitiyor.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 15 Eylül 2021 #6 boragoktug dedi: Seçili olan abonelikte yanında tik vardır o seçeneğin üstüne basın tik kalkacak ve olay bitiyor. Genişletmek için tıkla... Abonelik secili gozukmuyor hocam.
boragoktug dedi: Seçili olan abonelikte yanında tik vardır o seçeneğin üstüne basın tik kalkacak ve olay bitiyor. Genişletmek için tıkla... Abonelik secili gozukmuyor hocam.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #7 O zaman iptal olmuştur hocam.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 15 Eylül 2021 #8 boragoktug dedi: O zaman iptal olmuştur hocam. Genişletmek için tıkla... Vallahi bunu hic dusunmemistim . Aptal gibi hissettim kendimi tesekkurler yardiminiz icin. boragoktug dedi: Hocam buradakilerin yanında tik yoksa iptal olmuştur. Genişletmek için tıkla... Aynen dediginiz gibi. Tesekkurler yeniden
boragoktug dedi: O zaman iptal olmuştur hocam. Genişletmek için tıkla... Vallahi bunu hic dusunmemistim . Aptal gibi hissettim kendimi tesekkurler yardiminiz icin. boragoktug dedi: Hocam buradakilerin yanında tik yoksa iptal olmuştur. Genişletmek için tıkla... Aynen dediginiz gibi. Tesekkurler yeniden
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #9 Hocam buradakilerin yanında tik yoksa iptal olmuştur. Leka dedi: Vallahi bunu hiç dusunmemistim . Aptal gibi hissettim kendimi teşekkürler yardiminiz için. Genişletmek için tıkla... Bişi değil. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 30,4 KB · Görüntüleme: 68
Hocam buradakilerin yanında tik yoksa iptal olmuştur. Leka dedi: Vallahi bunu hiç dusunmemistim . Aptal gibi hissettim kendimi teşekkürler yardiminiz için. Genişletmek için tıkla... Bişi değil.
Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 15 Eylül 2021 #10 Daha doğrusu; bitecek yazıyorsa aktif aboneliğiniz yoktur. Yenilenecek yazıyorsa aktif abonesinizdir.
Daha doğrusu; bitecek yazıyorsa aktif aboneliğiniz yoktur. Yenilenecek yazıyorsa aktif abonesinizdir.