Apple Music ve Apple TV Windows'a geldi

Fakat anlamadığım bir şekilde şarkı sözlerini göstermiyor. Ya ben bulamadım ya da gerçekten şarkı sözlerini göstermiyor. Şarkı sözlerinin yerini bulabilen birisi varsa yardımcı olursa çok iyi olur.
Eksiklikler var, onlardan biri de şarkı sözleri olmaması. Tam sürümde görürüz onu da. Dolby Atmos da yok sanırım şu anlık.

Yahu yine aklıma geldi, şu uygulamada neden sanatçıya göre alfabetik sıralama yok halen daha? Çalma listesi karışık olunca hiç hoşuma gitmiyor.

Son düzenleme:
Apple teknoloji olarak çok geriden geliyor bence örneğin Android firmaları 108MP'lik kameralar üretirken
MP'in bir önemi yok diye biliyorum. Önemli olan lens değil mi?

Ayrıca MP'i daha yüksek olup da daha düşük MP'i olan kameralardan daha kötü çeken telefon modelleri var. O yüzden MP sadece kağıt üstünde bir sayıdan ibaret.

Apple teknoloji olarak çok geriden geliyor bence örneğin Android firmaları 108MP'lik kameralar üretirken Apple daha yeni 48MP kameraya yeni geçiyor Android firmaları 5000 mAh altı batarya koymazken Apple en üst modeline 4323 mAh batarya koyuyor satmasının tek nedeni her sene işlemci üstünde yaptığı ufak değişiklikler marka değeri ve yazılımı.

Ayrıca Apple Music alternatifi çoktan Windows da vardı.
Bence düşünülmesi gereken Apple 48MP ile kaymak gibi çekerken Xiaomi'nin tost makinası gibi çeken 108MP'leri olması. Ya da 6000 ile 4000'in gün sonunda aynı performansı vermesi falan filan.

MP'in bir önemi yok diye biliyorum. Önemli olan lens değil mi?

Ayrıca MP'i daha yüksek olup da daha düşük MP'i olan kameralardan daha kötü çeken telefon modelleri var. O yüzden MP sadece kağıt üstünde bir sayıdan ibaret.
Sadece lens de değil. Telefonun kullandığı chipset bile kamera performansını etkiliyor.

Örneğin Xiaomi 11T ve 11T Pro birebir aynı kamerayı kullanmasına rağmen biri Dimensity 1200U, diğeriyse Snapdragon 888 kullandığından fotoğraf kalitesi aynı değil.

Android'de birçok pazarlama taktiği olduğu bir gerçek. Ancak Apple da sütten çıkmış ak kaşık değil. Sürekli kullanıcılara bir şey dayatması ve her şeyde Apple kullanan ile kullanmayan diye ayrım yapması sinirimi bozuyor.

Bende Apple TV cihazı var, içinde satın aldığım filmler falan var. Bunları görebilecek miyim acaba uygulamada, yoksa uygulama sadece Netflix, Disney gibi Apple TV+ streaming hizmetini mi içeriyor? Eğer öyleyse bize bir faydası yok çünkü TR’de Apple TV+ yayını yok zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı