- Makaleler
- 13
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Kulak içi ve üstü olan dediğiniz modeller arası devasa fiyat farkı var. Sadece üstü/içi olma durumundan mı yoksa kalitede çok fark var mı bu adı geçen modeller arası?
50-60 dolarlık kulak üstü ürünlerden pek performans alınacağını düşünmüyorum doğal olarak daha yüksek fiyatlı ve buna oranlı kaliteli ürünler dediklerim.
Bahsettiğim kulak içi ürünler ucuz olsun 20-30-40-50 dolar vereyim 100-150 dolarlık ürünmüş gibi.
Kullanayım senaryosunda tercih edilebilecek ürünler. Keza şu anda 20 dolarlık wan'er ile gayet mutluyum...
Ses kartı almayı düşündürecek kadar mutlu. Ucuza HD 681-668B veya behringerin ürünlerinden öneririm ancak ne kadar tatmin eder sizi bilemem.
Ha beni HD681 tatmin etti parasına göre ancak sizi eder mi bilemem.
Ek olarak E10k ile kullanıldığında halihazırda bilgisayarda kullandığım V2 X in gideri var mıdır yoksa oyun kulaklığından müzik performansı beklemek hata mı olur?
E illaki gideri olacaktır ancak öyle ahım şahım bir müzik performansı beklemeyin. Adı üstünde "oyun" kulaklığı. Her ne kadar müzik amaçlı ürünlerle oyun oynansa da oyun için olan ucuz kulaklıkların birçoğu müzik işinde çuvallıyor ve ciddi EQ ayarı istiyor.
Şöyle bir gerçek var ki truthear Zero gibi bir modeli aldıktan sonra oyun için de seve seve kullanmaya başlayabilirsin.
IEM'e alıştıktan sonra kulak üstü bir ürün kullanmak bana zevksiz gelmeye başladı açıkçası. Zaten halihazırda çok güzel bir ses kalitesi veren kulak içi yerine alıp kulağını terletmek amele işi geliyor açıkçası.
DAC kısmı için konuşacak olursam yakın zamanda taşınabilir bir dac/amp alacağım onun da ufak bir incelemesini yazarım ne kadar kalite farkı vb şeylerin olduğuna dair. Apple music lossless kısmına da değinirim tabii ki.