Apple neden yüksek özelliklere sahip bir iPhone üretmiyor?

Şuan zaten en iyisinin en iyisi. Henüz kendisine bir rakip yokken niye bu alanda boşuna çaba sarf etsin ki? Adamlar zaten gerek işletim sistemi olsun gerek Kamera olsun dünyanın en iyi cihazına sahipler.

Çünkü markalar bize aslında telefon satmıyor. Mesela Apple prestij, güvenlik, statü gibi özellikler satıyor. Bunu da hangi cihazı almak istiyorsan o cihaz üzerinden yapıyor. Kimse ben IPhone'nin yeni işlemcisini sonuna kadar kullanacağım diye o telefonu almaz. Yaratılan algı ve onaylanma arzusuyla alır. Hiçbir Apple reklamında yok şu kadar MP kamera yok şu şu özellik var yazdığını göremezsin, fakat başka markalara baktığında bunları görürsün. Çünkü her marka başka bir şey satar.
İşte aradığım cevap.
 
Adamlar çelikten telefon üretiyorlar Android tarafında kenarları çelik olan telefon var mı? Android'in en güçlü işlemcisi olan SD888+ 2 nesil önce çıkmış olan A13 işlemcisini bile yenemiyor. Bence bunlar bile yeterli sebepler kamera, yazılım söylememe gerek bile yok. :) pil konusuna gelecek olursam ben 2815 mAh değerinde pile sahip iPhone 12 ile sabah %100 sarjdan çekip 12 saat aralıksız kullanıyorum ve şarj %20 seviyesine anca iniyor. Eline kağıt alıp onu okuyarak “ inceleme” yaptığını sanan YouTube kanalları yüzünden insanlar yanlış bilgileniyor. Rakamlar değil gerçek testler doğru bilgi verir.
 

Geri
Yukarı